Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie. Cum arăta actrița în ziua cununiei civile cu Radu Dragomir / Galerie foto

.

Dana Rogoz (38 ani) a sărbătorit 12 ani de când a ajuns în fața ofițerului stării civile alături de Radu Dragomir cu care astăzi are doi copii. Actrița a împărtășit câteva gânduri despre ziua cea mare pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii realizate atunci.

Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit civil pe 9 iulie 2012, iar de atunci au fost de nedespărțit. Actrița și regizorul au împlinit marți 12 ani de când au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, iar Dana, care este foarte activă pe rețelele de socializare, a dezvăluit că anul acesta nu a sărbătorit. A publicat, totuși, în mediul online, câteva imagini din ziua respectivă.

„Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi „DA”, emoționați și extrem de fericiți. Mă uit la aceste fotografii și îmi sunt atât de dragi, că nu vă pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nașului, bucuria fraților noștri, mândria părinților, dragostea prietenilor apropiați. De neuitat!”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

Actrița a afirmat că, deși nu a avut timp să sărbătorească alături de soțul ei cei 12 ani de mariaj, o va face pe 14 iulie, zi în care s-au căsătorit religios.

„Sincer, n-am apucat să ne sărbătorim azi, dar ne-am propus să o facem pe 14 iulie, căci atunci a fost cununia religioasă. Trec anii foarte repede, dar trec împreună”, a precizat Dana Rogoz.

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, tentați să se mute în altă țară: „Există toate opțiunile” / Exclusiv

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Dragomir, carieră și rolul de mamă: „Trec și prin vină” / Exclusiv

Citește și: Cum își cresc Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, cei doi copii: „Se vorbește prea mult în generația lor despre bani” / Exclusiv

Citește și: Irina Columbeanu, virală pe TikTok cu ținute elegante și genți de mii de euro. Cum s-a filmat tânăra

Cum a început povestea de iubire dintre actriță și Radu Dragomir 

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de mai bine de 19 ani, iar între ei este o diferență de vârstă de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Vlad, și o fetiță, Lia.

Actrița și regizorul s-au cunoscut în ziua în care ea a mers să dea probă pentru rolul „Mimi” din serialul „La Bloc”. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci între ei au început să apară sentimente puternice după trei ani, după ce au colaborat la mai multe proiecte și au avut ocazia să se cunoască mai bine.

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional. Eu dădeam un casting pentru rolul MimI. Asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu. A fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile. Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt”, a povestit Dana Rogoz în 2023, pentru Playtech.

Radu Dragomir a mai fost căsătorit în trecut, iar din acea căsnicie mai are un fiu. Astfel că, relația lui Radu cu Dana a fost întâmpinată de un val de critici, mai ales că cei doi și-au oficializat relația la scurt timp după divorțul regizorului.

Dana Rogoz și soțul ei au reușit să treacă peste toate obstacolele și acum au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Dana Rogoz în ziua în care s-a măritat cu Radu Dragomir

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton