Dana Nălbaru și Dragoș Bucur muncesc cu spor la țară. „M-a surprins copilind roșii, așa, în picioarele goale!” Cum s-au fotografiat la casa din Argeș

.

Dana Nălbaru și familia ei s-au adaptat ușor și rapid la viața în mediul rural. Ei stau de câteva luni într-un sat din județul Argeș, unde se relaxează sau se ocupă de grădină, iar primele roade ale muncii lor au apărut deja.

Cum e viața Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur de când au o casă la țară

Dana Nălbaru, Dragoș Bucur și copiii Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana, în vârstă de 12 ani, s-au mutat la țară și par să se fi adaptat de minune acolo.

Încă din primăvară, Dragoș și Dana au început să se ocupe de grădină și de livadă și acum pot deja să culeagă o parte din recolte. În timp ce Dragoș Bucur lucrează pământul cu tractorul și tunde iarba din livadă, soția lui se ocupă de serele în care a plantat roșii și castraveți.

„Trei zile pe săptămână actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire” – a scris Dragoș Bucur în dreptul unei fotografii în care apare în timp ce tunde iarba. „Las’ că la țară merge!” – a comentat Dana Nălbaru în dreptul postării, iar actorul adăugat în spirit de glumă: „Șterge poza! Mă faci de râs! Se vede că hamul de la coasă e pus invers!”

Dana a postat și ea câteva imagini cu grădina de care se ocupă de câteva luni.

„A venit az (n.r. – o prietenă) pe la mine și s-a mirat de grădina mea, ca e la linie tot și ca e super îngrijită. I-am zis că-s începătoare și că la anu’ știu exact ce am de făcut pentru ca plantele să fie mai viguroase și să scap mai ușor de buruieni. Are un telefon mișto și m-a surprins copilind câteva roșii, așa, în picioarele goale” – a transmis ea în dreptul unor imagini din sera cu roșii.

Citeşte şi: De ce și-a făcut Dragoș Bucur o injecție cu insulină la prima întâlnire cu Dana Nălbaru: „Eu și Dana tot râdem”

Citeşte şi: Dana Nălbaru, despre boala cu care se luptă Dragoș Bucur de ani de zile: „I-a luat secunde bune ca să mă recunoască”

Citeşte şi: Dana Nălbaru, despre pocăință și renunțarea la viața publică: „La 33 de ani m-am botezat” / Video

Citeşte şi: „Acum aud de ea!” Ce a spus Părintele Calistrat după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit


Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, mândri de livada lor de meri și pruni

Când nu se ocupă de treburile gospodăriei, Dana și familia ei se bucură de frumusețile și de liniștea naturii.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Răcoare de vară. Nopțile sunt aici altfel. Mai așezate, cu vise frumoase. Văd stelele curate, neprăfuite și mă pierd în gânduri de recunoștință pentru puterea care mi-a fost dată să pot lăsa o lume în urmă ca să descopăr alta…” – a scris ea pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Anul trecut, înainte să planteze legume, Dana Nălbaru se lăuda cu roadele pomilor fructiferi.

“Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livadă”, povestea Dana Nălbaru, anul trecut în mediul online.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton