Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au plecat din țară. Unde vor locui

.

La scurt timp după ce Dragoș Bucur a anunțat că renunță la emisiunea ”Visuri la cheie”, s-a aflat și unul din motivele deciziei sale. Dragoș, Dana și cei trei copii ai lor au plecat din țară, cel puțin pentru un timp.

Atunci când a vorbit despre plecarea lui de la Pro TV, Dragoș Bucur a menționat că este mai întâi tată și soț și apoi actor și că vrea să revină la marea lui pasiune, filmul. Primul proiect cinematografic la care lucrează după ce a renunțat la emisiune este un film care se face în Olanda. Dana și copiii îl insoțesc la filmări, unde vor sta două luni.

„Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru pe blocul ei.

Ea a postat și o imagine cu întreaga familie în casă nouă. În poza apar Sofia (11 ani), Kadri (2 ani) și India Roxana (5 ani) fetita adoptată de curând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton