Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani. Ce își dorește soția lui Dragoș Bucur de ziua ei

.

Dana Nălbaru a împlinit luni, 23 octombrie, vârsta de 47 de ani. Artista, care a decis de mult să se retragă din viața publică, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

În urmă cu câțiva ani, fosta solistă a trupei Hi-Q s-a mutat la țară alături de familia sa, lăsând în urmă viața agitată a lumii mondene. De atunci, Dana trăiește în liniște, dedicându-se copiilor ei și afacerii pe care și-a deschis-o cu soțul ei, Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani

Deși nu obișnuiește să posteze prea multe pe rețelele de socializare, de ziua ei, Dana Nălbaru a făcut o excepție. Aceasta a distribuit o imagine cu ea, în care apare zâmbitoare, împreună cu un mesaj.

„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: Fiul actorului Dragoș Bucur și al artistei Dana Nălbaru a trecut „ printr-o intervenție chirurgicală complicată”

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au făcut casă la țară. Cum arată gospodăria de care se ocupă

Citește și: Dana Nălbaru, despre boala cu care se luptă Dragoș Bucur de ani de zile: „I-a luat secunde bune ca să mă recunoască”

Citește și: „Acum aud de ea!” Ce a spus Părintele Calistrat după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit

Ce religie are Dana Nălbaru

Deși s-a născut creștin ortodox, Dana Nălbaru a decis, în urmă cu 13 ani, să se pocăiască. Pe de altă parte, Dragoș Bucur a rămas la ortodoxism.

„La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele“, a declarat Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu câteva luni.

„Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a mai spus atunci fosta solistă.

De asemenea, ea a precizat că nu își obligă copiii să se pocăiască.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu”, a precizat Dana Nălbaru.

Artista și Dragoș Bucur și-au deschis o cofetărie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au deschis și o cofetărie. Cei doi au pornit în afaceri în anul 2021, iar de atunci se bucură de un succes uriaș. Au adus în România cele mai premiate bomboane din Europa și, în acelașit imp, au lansat un sortiment inedit de prăjituri și torturi.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a scris la un moment dat soția lui Dragoș Bucur pe rețelele de socializare.

Cum le-a venit ideea deschiderii unei cofetării, a povestit actorul.

„Unii oameni pleacă din călătorii cu suveniruri și vederi, alții cu fotografii sau bijuterii. Eu și Dana luăm din fiecare loc deosebit în care mergem câte o bomboană sau o prăjitură pentru a păstra cu noi atmosfera și aroma specifice locului respectiv. În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi. Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată”, a afirmat Dragoș Bucur în comunicatul de presă de la lansarea afacerii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dana Nălbaru

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton