Dan Negru, scandalizat de prețul cu care se vinde o pereche de adidași „murdari”: „Nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos”

.

Dan Negru (53 ani) s-a arătat uimit de prețul unor adidași cu aspect murdar, noul trend în materie de încălțăminte. Prezentatorul de televiziune spune că nu înțelege cum cineva ar putea încălța așa ceva, mai ales că prețul unei astfel de perechi este unul piperat.

Dan Negru, scandalizat de prețul adidașilor cu aspect murdar

Dan Negru și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare să surprindă în postările sale diverse subiecte de interes. Dacă zilele trecute critica faptul că biletul pentru a vizita Castelul Peleș este unul foarte mare, în condițiile în care nici măcar gardul de pe drumul principal nu este reparat, acum prezentatorul a fost scandalizat de prețul unei perechi de adidași cu aspect murdar.

Cel mai nou trend în materie de încălțăminte a fost dat de una dintre cele mai cunoscute firme. Aceștia au scos de curând pe piață adidașii „murdari”, al căror preț este de nici mai mult nici mai puțin de 1.000 lei.

„Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd. Nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne. Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump! Urâțenia e noul frumos”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o imagine cu celebrii adidași murdari.

Citește și: De ce au fost Dan Negru și Ștefan Bănică refuzați de „Asia Express”. Formatul original a fost creat de olandezi

Citește și: Dan Negru, uimit de regulile întâlnite în vacanța din America: „Le-am căutat cu lumânarea. Nu le-am găsit”

Citește și: Ioana Ginghină, despre curiozitățile de adolescentă ale Ruxandrei. „Am ajuns în liga cu drogurile.” Cum gestionează situațiile în care e pusă

Citește și: Smiley și Gina Pistol, imagini spectaculoase din Bali, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume / Galerie foto

Reacția internauților la vederea adidașilor

Câteva vedete, dar și ceilalți internauți au fost de acord cu părerea lui Dan Negru, în ceea ce privește adidașii cu aspect murdar. Marcel Pavel a fost printre cei care consideră că lucrurile nu merg pe un făgaș normal.

„Planeta a luat-o razna”, a comentat Marcel Pavel.

N„imeni nu putea descrie mai bine viața de acum.. și adidasii ăștia sunt cel mai bun exemplu ca lumea merge într-o direcție nefirească în care tot ce e rău vrea să pară a fi bun”, a spus și cântăreața Violeta Gherman.

Alți internauți au făcut haz pe seama prețului acestor adidași.

„I-am găsit eu săptămâna trecută la reducere 809 lei, făcând un calcul rapid, ies mai ieftin dacă nu îi mai spăl pe ai mei”, a spus amuzată o internaută.

„Așa arată adidașii mei de grădinărit”, a spus altcineva.

„Lumea e pe dos… Blugii rupți costă o avere și puloverele deșirate pe care mama le dădea la foc, la fel”, a scris o altă fană de-a lui Dan Negru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton