Dan Negru, observație usturătoare despre Ștefan Bănică Jr. și Smiley: „România știe să transforme vârsta în regrete”

.

Dan Negru susține că, în România, vedetele nu mai au așa multă trecere dacă înaintează în vârstă. În schimb, în străinătate, celebritățile sunt văzute mult mai bine odată cu trecerea anilor.

Prezentatorul de la Kanal D are convingerea că la noi, după 30 de ani, ești considerat bătrân și își îndreaptă atenția către Ștefan Bănică Jr., Andreea Esca sau Smiley.

“Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei”

Dan Negru observă că nu avem niciun prezentator de știri de 60 de ani, deși în alte țări jurnaliștii cu experiență au mai multă credibilitate. “Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei. Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Larry King devenea celebru la 54! Avea vreo șansă la noi ?

Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși în lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani, pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, vârsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri”, spune Negru pe o rețea de socializare.

Citeşte și: De ce nu vrea Dan Negru să își vadă fiul bucătar. „Avea Păunescu o vorbă: Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn!”/ Exclusiv

Citeşte și: Dan Negru, dorit în reclamele la jocuri de noroc. Cum a răspuns prezentatorul: „Succesul îl câștigi urcând pe scări, nu cu liftul norocului”

Dan Negru: „Regina Angliei a murit la 96 și vârsta îi era un privilegiu”

Prezentatorul face o comparație și în Regele Mihai și Regina Elisabeta, care impunea respect și la 96 de ani și era iubită de popor. În schimb, suveranul  nostru a avut parte de un altfel de tratament.  Ba mai mult, Negru mai aduce în discuție un subiect amplu dezbătut, cel referitor la bănci, care nu mai dau credite celor trecuți de 60 de ani.

„Ole, Ole, ieși afară moșule” erau scandările împotriva Regelui Mihai în anii ’90. Regele avea atunci 70 de ani. Regina Angliei a murit la 96 și vârsta îi era un privilegiu.

La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort. Discriminarea de vârstă există în România. N-o spune nimeni!

E o molimă care atacă generație după generație și noi toți tăcem. România știe cel mai bine să transforme vârsta în regrete”, precizează el.

Citeşte și: Dan Negru, despre cum își crește copiii: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor” / Exclusiv

Citeşte și: Dan Negru, vacanță cu surprize în Japonia. „La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi”

Citeşte și: Dan Negru, revoltat de felul în care sunt umiliți vârstnicii în România. Ce spune despre mama lui

Dan Negru l-a vrut pe Florin Piersic în America

Deși dezamăgirile nu par să se întâlnescă în capitolul vieții lui, Dan Negru are totuși un regret, acela că nu a reușit să îl ducă pe Florin Piersic în America.

„Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri. El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, a mărturisit el pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton