Dan Negru, mesaj după izbucnirea războiului din Israel: „Vă las PACEA mea, a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe”

.

Dan Negru a transmis un mesaj cu un impact puternic, la câteva zile după izbucnirea războiului din Israel. Mai mulți români, aflați în pelerinaj în Țara Sfântă, au fost prinși la mijloc, când gruparea Hamas a lansat peste 5.000 de rachete asupra Israelului.

După ce mai multe persoane publice au transmis diferite mesaje cu privire la acest conflict armat, prezentatorul de televiziune a tras un semnal de alarmă, făcând referire la evenimente religioase.

Dan Negru, prima reacție despre războiul din Israel

Luni, Dan Negru a transmis un mesaj cu puternic impact emoțional, pe rețelele de socializare. După ce a ascultat declarațiile unor lideri israelieni și palestinieni, acesta a fost surprins într-un mod neplăcut. Astfel că, prezentatorul de televiziune a amintit de cuvintele spuse de Iisus în Israel, cuvinte ce îndemnau la pace.

”Văd declarațiile celor care se bat acum în Israel:
“Vom riposta dur” spun unii.
“Nu vom avea milă ” spun ceilalți.
“Vă las PACEA mea” a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe.
Degeaba două mii de ani…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul, care a vizitat Israelul, a postat pe rețeaua de socializare și câteva imagini din timpul călătoriei sale.

Citește și: Dan Negru prezintă „The Floor”, la Kanal D: „Sunt old school, un burghez anacronic, totuși viral în social media” / Exclusiv

Citește și: Dan Negru, despre ultima discuție cu Alexandru Arșinel. De ce era actorul dezamăgit: „L-am mințit atunci”

Citește și: De ce refuză Dan Negru să participe la conferințele de leadership: „Dacă aș putea, le-aș interzice”

Citește și: Dan Negru și soția sa au ales învățământul de stat pentru copiii lor. Imagine rară cu Dara și Bogdan

Mai mulți români, prinși în războiul din Israel

Mai mulți români au fost prinși în războiul dintre Israel și gruparea palestiniană Hamas. Deși autpritățile fac tot posbilul pentru a-i aduce acasă, pentru cetățenii aflați în Fășia Gaza situația este mult mai dificilă.

„Avem o situație a românilor din Fâșia Gaza, situația e extrem de complicată, suntem în contact cu o parte din ei, avem situația celor care doresc și au solicitat evacuare si repatriere, suntem in dialog cu autoritățile israeliene, dar si cu cele din țările vecine. Solicitarea de evacuare o avem de la 100 de persoane. În jur de 350 de români sunt în Fâșia Gaza, dar nu toți au solicitat evacuarea”, a declarat ministrul de Externe Luminița Odobescu.

Mai mult, un cetățean cu cetățenie română a murit în timul unuia dintre atacurile Hamas.

„Profund întristați de pierderea unui cetățean cu dublă cetățenie care deservește în armata israeliană. Sincere condoleanțe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste vremuri dificile. România condamnă ferm atacurile în curs asupra populației Israelului”, a transmis MAE.

De asemenea, în momentul în care Israelul a fost atacat de Hamas, mai multe vedete se aflau la Tel Aviv. Printre acestea se numără Ruby, Dan Badea, Ana Baniciu și Raluka.

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Ana Baniciu a povestit că a fost nevoită să plătească 350 euro pe un bilet de avion pentru a se putea întoarce în România pentru că statul român nu plătește biletele TAROM.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Vezi şi ce este gruparea Houthi din Yemen! Totodată, află ce înseamnă semit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton