Dan Negru, despre ultima discuție cu Alexandru Arșinel. De ce era actorul dezamăgit: „L-am mințit atunci”

.

A trecut un an fără Alexandru Arșinel! Actorul se afla internat la un azil atunci când a ajuns la spital cu mai multe probleme de sănătate. A plecat în tăcere, marcat de o mare tristețe, pe de o parte din cauza jumătății sale, care de câțiva ani era paralizată, dar și din cauza atacurilor la care a fost supus în ultimii ani.

După plecarea lui, la câteva luni distanță, s-a stins și cea pe care a iubit-o cel mai mult, soția lui Marilena. Dan Negru, cel care i-a fost aproape în atâtea emisiuni TV, și-a amintit de ultima discuție pe care au purtat-o. Alexandru Arșinel l-a sunat și și-a spus oful.

Dan Negru: „M-a sunat sperând că eu pot să rezolv „golăneala” din televiziuni”

Alexandru Arșinel se declara dezamăgit de ce promovează astăzi televiziunile și ducea dorul emisiunilor de divertisment de bună calitate.

“Ăsta e unul din ultimele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel. A trecut fix un an de când Arșinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv „golăneala” din televiziuni. Așa îi spunea. Era necăjit ca România are doar showuri „golănești” și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cântăreți pe care totuși le găsești pe toate TV din lume.

Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC. Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri”, spune Dan Negru, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: De ce nu vrea Dan Negru să își vadă fiul bucătar. „Avea Păunescu o vorbă: Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn!”/ Exclusiv

Citeşte și: Dan Negru, despre cum își crește copiii: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor” / Exclusiv

Citeşte și: Dan Negru și soția sa au ales învățământul de stat pentru copiii lor. Imagine rară cu Dara și Bogdan

Dan Negru, despre Alexandru Arșinel: „A confirmat-o și Disney”

Prezentatorul are convingerea că avem multe pentru care să îi mulțumim lui Alexandru Arșinel. „Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney !

Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea „luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă..”, mai spune Dan Negru.

Citeşte și: Dan Negru prezintă un nou show la Kanal D, “The Floor”. Câți bani se pot câștiga

Alexandru Arșinel și Marilena, o dragoste fără sfârșit

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți timp de 56 de ani, iar povestea lor de dragoste este demnă de scenariul unui film. Cei doi s-au cunoscut în anul 1966, iar doi ani mai târziu au ajuns în fața altarului. La început nu aveau nimic, iar actorul obișnuia să spună că a pornit de la zero și cu meseria, dar și cu căsătoria. Împreună au construit totul. Alexandru Arșinel își iubea nespus soția. Atunci când el avea spectacol la Teatrul Constantin Tănase, ea era întotdeauna în sală, iar râsul ei molipsititor îi dădea putere să continue.

Nimic nu a mai fost, însă, la fel după ce Marilena a avut un accident nefericit, a căzut pe scări și a rămas paralizată. De atunci veselia ei a fost înlocuită de o mare tristețe, o tristețe în care actorul se pierdea. S-au despărțit definitiv, în 2022, la moartea actorului, dar poate acolo undeva sunt din nou împreună.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton