Dan Negru, acuzat de discriminare: „Mi-am învățat lecția”. Ce spune despre cea mai nouă controversă a filmelor Disney

.

Dan Negru și-a expus părerea pe rețelele de socializare despre cea mai nouă controversă din lumea filmului, după ce Disney a anunțat că nu vor mai exista pitici în noul film Albă ca Zăpada. Celebrul prezentator de televiziune spune că și-a amintit cum și el a fost acuzat, în trecut, de discriminare.

Cunoscut pentru faptul că își expune public părerile cu privire la cele mai importante evenimente atât din România, cât și din afară, și de data aceasta Dan Negru a vrut să vorbească deschis despre cea mai nouă controversă din lumea filmului privind discriminarea.

Disney renunță la piticii din Albă ca Zăpada

Disney a anunțat zilele trecute că vor renunța la cei șapte pitici din noul film Albă ca Zăpada, acest lucru provocând dezbateri aprinse.

În timp ce Rachel Zegler îi va da viață Prințesei Albă ca Zăpada, iar Gal Gadot o va interpreta pe Regina cea Rea, cei șapte pitici vor lipsi cu desăvârșire din filmul ce este programat să apară în cinematografe în 2024.

Mai exact, în locul simpaticilor pitici care o ajută pe Albă ca Zăpada va apărea un grup de diverse personaje.

Decizia a fost luată de Disney pentru a nu jigni persoanele care suferă de nanism. De asemenea, în noul film, Albă ca Zăpada nu mai este o adolescentă inocentă, ci o femeie puternică și independentă.

Citește și: De ce refuză Dan Negru să participe la conferințele de leadership: „Dacă aș putea, le-aș interzice”

Citește și: Dan Negru, mesaj după izbucnirea războiului din Israel: „Vă las PACEA mea, a spus Iisus în locul unde azi sunt bombe”

Citește și: Dan Negru, prima reacție în scandalul dintre Scărlătescu, Bontea, Dumitrescu și Mona Segall: „Avem profesioniști fără moralitate”

Citește și: Ce a sacrificat Cătălin Botezatu pentru succesul din lumea modei: „Cu credință am depășit aceste obstacole” / Video exclusiv

Dan Negru, despre discriminare

Dan Negru s-a adresat și el controversei care a apărut în lumea filmelor Disney, vorbind despre felul în care a învățat să își păstreze evaluările pentru el după ce, în trecut, a fost acuzat de discriminare.

„Unui student la jurnalism care avea un defect de vorbire i-am sugerat să nu se îndrepte spre radio sau TV. M-a acuzat de discriminare. Mi-am amintit povestea asta azi când am văzut știrea că Disney înlocuiește piticii din Alba ca Zăpada din cauza discriminării. Eu mi-am învățat lecția: dacă-mi spune un tont că 2+2=5 nu-l contrazic ca să nu-l fac să se simtă inferior, discriminat. Dacă un bâlbâit vrea să se facă crainic de radio, îl încurajez. Asta va fi lumea în care vom trăi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

„Evaluarea așa cum o știam nu va mai exista! Există țări în care cei obezi sunt numiți “horizontally challenged” (suprasolicitați pe orizontală). Să le spunem ălora de la Disney că cei mici ajung obezi nu din cauza discriminării, ci din cauza reclamelor la fast-food, la cereale îmbibate cu zahăr și la toate alimentele nesănătoase pe care le promovează în reclame! Eu, un dinozaur învechit le spun noilor justițiari din noua lume că e ușor să lupți pentru principii. Greu e să trăiești conform lor!”, a mai spus Dan Negru pre rețeaua de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton