Dan Ciotoi, diagnosticat cu cancer la colon. Cum se simte liderul trupei Generic: „Nu mă feresc să spun”

.

Dan Ciotoi a fost diagnosticat pentru a doua oară cu o afecțiune cruntă. În 2018, liderul trupei Generic a descoperit că avea cancer la glanda parotidă și a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală în timpul căreia i-a fost înlăturată o tumoră. Acum, Dan Ciotoi are din nou probleme de sănătate.

Solistul s-a simțit rău în ultima perioadă și s-a plimbat pe la mai mulți medici, dar unul singur a reușit să îi pună diagnosticul corect. Dan Ciotoi a aflat că suferă de cancer la colon.

Cum a aflat Dan Ciotoi că are cancer la colon

Dan Ciotoi are cancer de colon și a fost nevoit să treacă printr-o operație complicată, care a durat mai multe ore și în timpul căreia i-a fost înlăturat 12 cm din intestin. Unul dintre specialiștii la care a fost i-a spus că nu are nimic, dar după ce un alt medic l-a trimis să facă un CT a aflat diagnosticul crunt.

”Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă,  a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine. Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT. Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile acasă!”, susține Dan Ciotoi, conform Playtech.

Dan Ciotoi a fost operat, dar va fi nevoit să mai suporte o intervenție chirurgicală

Dan Ciotoi a fost operat luna trecută la Spitalul Universitar din București. Solistul spune că o parte din intestin se fisurase, iar dacă mai întârzia viața lui era în pericol. Liderul trupei Generic are acum anus contra naturii, iar după 20 februarie va fi nevoit să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală pentru a fi ca înainte.

”Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3-4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin. Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă. Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou”, mai spune Dan Ciotoi.

Citeşte și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

Citeşte și: Cine este soția lui Dan Capatos. Momentul care le-a încercat cel mai mult relația: „Nu îmi simțeam mâna”

Citeşte și: Celine Dion, totul despre boala sa, într-un nou film: „Vreau să documentez această parte a vieții mele”

Citeşte și: Cum își cresc Bogdan Ciudoiu și soția sa, Alecsandra, fiica: „Natalia conștientizează că are norocul să facă parte dintr-o familie tânără” / Exclusiv

Am noroc că acest cancer a fost în faza a doua, că nu s-a generalizat”

Solistul consideră că a avut noroc, pentru că a descoperit cancerul în a doua fază. Acum, Dan Ciotoi ține o dietă strictă și se recuperează pentru a se reîntoarce pe scenă. ”Medicul mi-a explicat totul, pe înțelesul meu. Am noroc că acest cancer a fost în faza a doua, că nu s-a generalizat. Medicul a tăiat acea bucată de intestin, în care se adunase tot rău, toată boala. Nu e nevoie nici de chimioterapie. Acum țin o dietă”, a mai spus el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton