Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, una dintre echipele noului sezon Asia Express 2024 / Exclusiv

.

Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, ar forma una dintre cele nouă echipe care se pregătesc să plece în cel mai nou sezon Asia Express. Anul acesta, formatul revine la Asia, după ce ultimele două sezoane s-au numit America Express.

Deși până acum Antena 1 încă nu a anunțat care sunt echipele care au acceptat provocarea de a porni în una dintre cele mai mari aventuri pe tărâm asiatic, potrivit surselor Unica.ro, dintre concurenții acestui sezon ar face parte Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe.

Damian Drăghici și Cristina Stroe, una dintre echipele noului sezon Asia Express

După ce au participat împreună la „Te Cunosc de Undeva”, Damian Drăghici și Cristina Stroe ar fi decis să pornească împreună într-o altă experiență de neuitat, la Asia Express. Cei doi artiști formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună și un băiat.

Echipele au fost formate și urmează să plece în curând în Asia, unde vor fi nevoite, la fel ca în sezoanele trecute, să supraviețuiască cu un dolar pe zi, să facă autostopul și să apeleze la bunăvionța localnicilor pentru a găsi un loc de dormit, în fiecare seară. Dar, cel mai important, ei vor trece prin probe dificile care le vor testa atât forțele fizice, cât și cele emoționale.

Astfel, Damian Drăghici și Cristina Stroe ar fi acceptat să facă parte din cele 9 echipe care încerca să facă față fiecărei zile și provocări pe care le vor descoperi în Asia Express.

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: “Alexandru mă scoate din filmul meu de perfecționistă aiurită, concentrată pe muncă”/ Exclusiv

Citește și: Delia își avertizează fanii despre fraudele de pe internet: „Nu sunt eu. Sunt live-uri de acum 7-8 ani” / Video

Anca Țurcașiu și fiul ei, alte nume vehiculate pentru Asia Express

Pe lângă Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, cancan.ro scrie că Anca Țurcașiu și fiul ei au acceptat să facă parte din concurenții noului sezon Asia Express.

Artista în vârstă de 54 de ani a ales să pornească în cursă împreună cu fiul ei, Radu Alexandru, în vârstă de 24 de ani. Această informație este una surprinzătoare, mai ales să băiatul Ancăi Țurcașiu este o prezență discretă, alegând să nu apară prea mult în fața camerelor de filmat.

Așadar, până acum s-au aflat două din cele nouă echipe participante la Asia Express. Urmează ca Antena 1 să anunțe oficial noii concurenți.

Citește și: Elena Gheorghe, pauză de la repetițiile pentru concertul aniversar. Fiica artistei a avut gripa A. „Am fost internată câteva zile” / Exclusiv

Citește și: Dan Ciotoi, diagnosticat cu cancer la colon. Cum se simte liderul trupei Generic: „Nu mă feresc să spun”

Când încep filmările pentru noul sezon Asia Express

Echipele ar urma să fie anunțate în curând de postul de televiziune Antena 1, întrucât, potrivit Cancan, filmările pentru noul sezon ar urma să înceapă pe data de 28 februarie.

Și anul acesta Mona Segall se află la cârma producției, aceasta fiind una dintre cele mai de succes producătoare din România, având în palmares numeroase emisiuni de succes, precum „Chefi la Cuțite” și primele sezoane din „Masterchef”.

Unde se desfășoară Asia Express în 2024

După ce ultimele două sezoane s-au numit America Express și au fost străbătute mai multe țări din America Latină, de data aceasta formatul revine la forma sa inițială, Asia Express. Iar țările alese de producători pentru a fi explorate de concurenți sunt Thailanda, Malaezia și Filipine.

Astfel, concurenții ar urma să plece pe aceste meleaguri exotice la sfârșitul lunii februarie. Astfel, telespectatorii vor avea ocazia să cunoscă și o altă parte a Thailandei, țară preferată de multe vedete autohtone pentru a-și petrece vacanțele.

„Asia Express” s-a mai desfășurat în Thailanda în 2020, în primul sezon al show-ului, cel câștigat de Raluka și Ana Baniciu. Și prin Filipine au mai trecut concurenții sezonului 3, care a fost câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cine sunt câștigătorii celorlalte sezoane Asia și America Express

  • Sezonul 1 al Asia Express a fost câștigat de Raluka și Ana Baniciu, în timp ce trofeul celui de-al doilea sezon a fost revendicat de CRBL și Oase.
  • Sezonul 3, filmat tot în Asia, i-a văzut câștigători pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea, iar ultimul sezon filmat pe tărâm asiatic a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre.
  • În anul 2023 au fost difuzate cele două sezoane ale noului format, America Express. Aceeași emisiune, dar alt continent. Astfel, ceea ce ar fi urmat să fie seoznul 5 din Asia Express, primul din America Express, a fost câștigat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.
  • Ultimul sezon al America Express le-a făcut câștigătoare pe Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Damian Drăghici și Cristina Stroe

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton