Daciana Sârbu, dezvăluiri din mariajul cu Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Cei doi sunt căsătoriți din 2006

.

Daciana Sârbu (46 de ani) și Victor Ponta (51 de ani) sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună trei copii – un băiat din primul mariaj al politicianului, Andrei (22 de ani) și două fete, Irina (14 ani) și Maria (9 ani).

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daciana Sârbu a vorbit deschis despre greutățile prin care a trecut de-a lungul căsniciei cu Victor Ponta.

„Au fost multe momente în care am obosit!”

Soția politicianului recunoaște că au fost momente de cumpănă în relația lor, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

„Nu am vrut niciodată să divorțez de soțul meu. Vorbeam acolo (într-un interviu – n.r) de situații dificile. N-a fost doar una singură în campanie, au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica.

Evident că în 17 ani au fost multe momente în care am obosit, fie pe rând, fie în același timp, dar cum vă spuneam la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta.

Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt”, i-a spus Daciana Sârbu Denisei Rifai.

„Am avut sentimentul că trec prin iad la un moment dat. Poate momentul demisiei și, o spun cu sinceritate, a fost un moment în care l-am admirat și mai mult. Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că a avut curajul să facă acest gest,” a continuat soția lui Victor Ponta.

„Nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere”

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Daciana a vorbit și despre perioada de acomodare a fiicei sale adoptive, Maria. Fata a ajuns în familia soților Ponta dintr-un centru de plasament în 2020, pe când avea șase ani. Soția lui Victor Ponta spune că a fost nevoie de multă grijă și înțelegere pentru ca fata să își găsească liniștea și fericirea în noua casă.

Citeşte şi: Daciana Sârbu, mărturisiri neștiute despre fiica adoptată: „Adaptarea este foarte grea de ambele părți”

Citeşte şi: Daciana Sârbu, despre creșterea fetei adoptate: „Am fost ajutați de psihologi”. Prin ce a trecut soția lui Victor Ponta

Citeşte şi: Cum arată fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Cei doi au plecat în vacanță cu familia lor

Citeşte şi: Daciana Sârbu: „Femeia este pe locul doi în societate”

“Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut, așa se creează legătura. Adaptarea este foarte grea de ambele părți, pentru că nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere, și nici nu te aștepți să oglindească în tine lucruri pe care, nu știu, ori nu le știai, ori n-ai vrut să le vezi și acum, iată, se pun pe masă, toți își pun suferințele si le tratăm împreună” – a explicat soția lui Ponta.

Daciana Sârbu: „E o lecție pe care am primit-o de la Maria!”

Daciana a adăugat că experiența adopției a „scos foarte multe frici” din ea.

“Maria a scos din mine frici foarte multe. Frica aceea că nu pot fi o mamă bună. Și, da, au fost momente când am simțit că nu pot fi o mamă bună. Și le-am depășit împreună cu ea și cu cei din familie, bineînțeles, că am fost o echipă încă de la început. E o lecție pe care am primit-o de la Maria, că lucrurile nu se întâmplă cât de repede vrei tu” – a încheiat ea.

Foto – capturi video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton