Cuza și Emi, dezvăluire emoționantă la ”Te cunosc de undeva”: „Nu știm dacă a fost binecuvântare sau blestem”

.

Cuza și Emi sunt doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbizul autohton. Sunt prieteni de când se știu și au creat împreună cu Cucu proiectul Noaptea Târziu. Concurenți în emisiunea „Te cunosc de undeva”, cei doi au făcut dezvăluiri emoționante despre relația lor.

La jurizarea pentru cea de-a zecea transformare din cadrul show-ului difuzat de Antana 1, Cuza și Emi s-au lăsat cuprinși de nostalgie și au povestit câteva întâmplări de la începutul relației lor de prietenie. De asemenea, ei au dezvăluit și cum se văd ei la bătrânețe.

Cuza și Emi, dezvăluire emoționantă la ”Te cunosc de undeva”

Provocaţi de prezentatorii transforming show-ului, Emi şi Cuza le-au povestit celor prezenţi pe platoul de filmare când s-au cunoscut ei şi cum se văd la bătrâneţe.

“Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”, a dezvăluit Cuza.

„Încă nu ştim, până la finalul vieţii, dacă a fost binecuvântare sau blestem. La un moment dat am zis că o să stăm, la bătrâneţe, pe o bancă în parc, şi o să ne uităm în urmă, să ne dăm seama dacă suntem binecuvântare sau blestem unul pentru altul”, a povestit râzând și Emi.

Relația lor s-a întărit și mai mult atunci când au plecat împreună în aventura vieții lor. Cei doi au fosmat o echipă la „Asia Express”, fiind unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți.

Pe parcursul filmărilor pentru „Asia Express”, Emi și-a cerut iubita de soție, fără ca ea să știe până în luna noiembrie a anului trecut, când a fost difuzat episodul.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?” a fost mesajul plin de emoție al lui Emi.

Emi, detalii despre nunta cu Mădălina

Concurentul de la „Te cunosc de Undeva” a dezvăluit că nunta va avea loc anul viitor în luna iunie.

„Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie, Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii ’70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite, o să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București”, a declarat Emi pentru Spynews.

Acesta a mărturisit că își doresc o „nuntă fără lux și opulență”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Emi și Cuza

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton