Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

.

Familia Regală are un protocol bine pus la punct pe care îl urmează atunci când se află în public. Dar și în privat, există cuvinte pe care nu le vor pronunța niciodată. Un expert în regulile și comportomaneutl clasei înalte din Marea Britanie a dezvăluit care sunt cele șase cuvinte pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte, nu le vor spune vreodată.  

Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti

Există câteva cuvinte care sunt evitate de membrii familiei regale britanice și este bine ca cei care îi întâlnesc să evide, de asemenea, să le folosească.

Antropologul social Kate Fox, autoarea cărții Watching the English: The Hidden Rules of English Behaviour, a făcut o cercetare cu privire la ciudățeniile lingvistice ale claselor superioare și a identificat o listă cu lucruri pe care un regal le poate sau nu le poate spune, notează The Mirror.

Iată care sunt cuvintele pe care un membru al familiei regale britanice, printre care și Kate Middleton și fiica sa, Prințesa Charlotte, nu le vor spune niciodată.

„Lounge”

Reședințele regale, cum ar fi Palatul Buckingham și Castelul Windsor, au un număr mare de camere – dar nu veți găsi un singur „lounge”. În schimb, familia se va relaxa într-o „cameră de zi” sau „living”. De asemenea, merită remarcat faptul că „sofa” este termenul preferat pentru „canapea”.

Citește și: Când ar putea fi revăzută Kate Middleton în public. Prințesa de Wales s-ar pregăti de un nou mare eveniment

Citește și: Ce a însemnat pentru Prințul William revenirea în public a lui Kate Middleton. Expresiile Prințului de Wales, analizate de un expert în limbajul trupului: „Cel mai emoționant semnal”

„Ceai”

Mesele de după-amiază sunt numite „cină” și niciodată „ceai”. În Marea Britanie gustarea de după-amiază se numește „ceai”, când sunt servite mici gustărele alături de o cană de ceai.

„Pardon”

Dacă în viața de zi cu zi folosim cuvântul „pardon” atunci când înțelegem greșit pe cineva, ei bine în limbajul familiei regale acesta nu există. În schimb, ei vor spune pur și simplu „scuze” sau „îmi pare rău”, dacă doresc ca interlocutorul să se repete.

„Toaletă”

De asemenea, cuvântul „toaletă” nu este folosit niciodată nici de Kate Middleton, nici de familia acesteia. În schimb, vor spune „lavoar”.

Potrivit lui Kate, din punct de vedere istoric, familia regală a evitat să folosească „toaleta” din cauza originilor sale franceze.

Citește și: Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

Citește și: Suri Holmes, săruturi pasionale cu iubitul pe străzile din New York. Cum a fost fotografiată fata actorilor Katie Holmes și Tom Cruise

„Parfum”

Fameile din familia regală, precum Regina Camilla și Prințesa de Wales, nu poartă niciodată parfum. În schimb, ele se stropesc cu „mireasma” lor preferată.

„Mama și tata”

Oamenii obișnuiesc să își strige părinții în diferite moduri, pe măsură ce cresc, dar în cea mai mare măsură aceștia devin „mama și tata”. În familia regală acest lucru nu se întâmplă. Regele Charles s-a referit la regretata lui mamă, Regina Elisabeta, drept „mami”, în timp ce William își strigă tatăl „Pa”.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis îi spun tatălui lor, „Papa”, iar Prințesa Charlotte a fost auzită strigând-o pe mama ei drept „mămico”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințesa Charlotte

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton