Cupluri de vedete care s-ar putea despărți în 2018

.

Anul 2017 a fost plin de drame și despărțiri cu scântei la Hollywood și ziarele de scandal americane prevăd un 2018 la fel de plin din acest punct de vedere. O mulțime de cupluri mai noi sau mai vechi par să aibă probleme, iar despre altele se spune că sunt sortite eșecului din start. Iată despre cine este vorba

Selena Gomez și Justin Bieber

Selena părea să-și fi găsit fericirea alături de cântărețul The Weekend, însă cei doi s-au despărțit în 2017 și la scurt timp artista a fost văzută în compania lui Justin Bieber, fostul ei iubit. A fost împăcarea anului 2017. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe Selena din nou alături de Justin. Însă, după multe păreri, relația lor nu are cum să dureze. Și prima lor relație a fost presărată cu certuri, iar în 2018 probabil că se vor despărți din nou.

Taylor Swift și Joe Alwyn

Noul album al lui Taylor Swift, apărut în luna noiembrie este plin de melodii pe care se bănuiește că le-ar fi scris inspirată de noul ei iubit, Joe Alwyn. Însă în lumea mondenă de peste ocean se știe că relațiile lui Taylor Swift nu durează prea mult. Mai mult, fiecare despărțire este marcată printr-o nouă piesă tristă în care artista cântă despre dezamăgirea ei. Așa s-a întâmplat cu toate fostele ei iubiri: Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Eddie Redmayne, Zac Efron și mulți alții.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson

Cupluri de vedete care s-ar putea despărți în 2018

Cei doi așteaptă un copil, dar chiar și așa, cuplul pare să fie sortit eșecului, dacă este să ne luăm după predicțiile ziarelor mondene. Viața familiei Kardashian este atât de plină de drame și conflicte, iar presiunea este atât de mare, încât o astfel de relație nu are cum să dureze.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez

Au părut foarte fericiți în ultimele luni și sunt un cuplu frumos, însă mulți spun că se vor despărți în primele luni ale anului 2018. Amândoi sunt foarte cunoscuți și cuplurile atât de mediatizate nu rezistă prea mult. Despărțirea este inevitabilă și în acest caz.

Shakira și Gerard Pique

S-a spus de mai multe ori că se despart, însă cei doi nu au scos niciun cuvânt legat de acest subiect. După alte păreri ar fi fericiți împreună… Ce se știe clar este că fără foc nu iese fum și, cel mai probabil, unele probleme există în familia lor. Așa că nu e exclus să fie aceasta cea mai răsunătoare despărțire a anului 2018.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton