Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier: „M-a văzut acum 10 ani în serial” / Video

.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit civil în decembrie 2022, iar în luna aprilie a acestui an cei doi au ajuns și în fața altarului. Însă povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai mult timp.

Îndrăgita actriță a povestit, în cadrul podcastului „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, cum l-a cunoscut pe actualul ei soț și cum acesta s-a îndrăgostit de ea cu mult timp înainte de a o vedea față în față.

Cum s-au cunoscut Anca Dumitra și Manfred Spendier

Anca Dumitra a devenit cunoscută datorită rolului ei din serialul „Las Fierbinți” și tot așa l-a cucerit și pe soțul ei, Manfred Spendier. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea din momentul în care a văzut-o prima dată pe micul ecran.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: „She is the perfect girl” (n.r. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

În momentul în care Manfred i-a povestit această întâmplare, ea nu a vrut să îl creadă, răspunzându-i: „Bine ce să spun, așa cucerești tu o femeie?” Dar a chemat martori care mi-au confirmat că așa a zis”, a mai spus actrița.

Cei doi s-au întâlnit după câțiva ani, prin intermediul lui Toma Cuzin.

„A trecut timpul și după niște ani buni s-a intersectat cu un coleg de-al meu și tot a încercat să ajungă la mine, un an sau doi ani, nu mai știu. Mie îmi era bine mersi, nu aveam nicio treabă. Și într-un final (Toma) mi-a zis: „Cum ai vrea să te întâlnească un om dacă nu așa? Vrei să îți scrie el?”. Și am zis bine, hai. Dar eu nu aveam nicio treabă, nu aveam niciun gând”, a continuat Anca Dumitra.

În cele din urmă, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire, iar anul acesta s-au cununat religios, fiind pregătiți să își trăiască restul vieții împreună.

Anca Dumitra, despre rolul de mamă

Actrița a mărturisit că își dorește să fie mamă, atunci când Dumnezeu va avea acest plan și pentru ea.

„Mi se pare o treabă fabuloasă să fii mamă, mi se pare un miracol. Ce pot să spun e că de abia aștept, când o fi să fie, sper să am și candoarea unei mame, dar și determinarea unei oltence. Fetiță, băiețel, mi-ar plăcea să fie un om bun. Să dai societății un om bun, cald”, a afirmat Anca Dumitra în podcastul lui Mihai Morar.

De asemenea, aceasta a precizat că și-ar dori „să pot să îi ofer copilului meu toată încrederea necesară încât să nu ii fie frică să se afișeze întocmai cum este”.

Citește și: Anca Dumitra, despre provocările vieții de actriță: „Când cineva depășește măsura n-am nicio opreliște” / Video

Citește și: Anca Dumitra, imagini emoționante de la cununia religioasă cu milionarul Manfred Spendier: „Știți cum câștigă iubirea?” / Video

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier, culisele unei nunți neașteptate. Cu ce a atras mireasa atenția

Citește și: Anca Dumitra, despre ce nu-i place la rolul Gianina din LAS FIERBINȚI

Care este numele din buletin al actriței

Deși își folosește în continuare numele de Dumitra pe scenă, Anca a dezvăluit că în momentul în care s-a măritat cu Manfred Spendier și-a schimbat numele în acte.

„În acte da. M-am măritat, nu?! Sunt în continuare (Dumitra) pe scenă și pe tv cum e și firesc de altfel, dar în acte da”, a precizat ea.

De asemenea, actrița a mărturisit că ea nu știe limba germană și că se înțelege cu soțul ei în română, pentru că el a învățat limba, dar și în engleză.

„Eu nu știu germana, am noroc că știe el română”, a precizat Anca Dumitra.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anca Dumitra.

Sursă foto: Instagram, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton