Cum vrea să își împartă averea Ion Țiriac. Are 33 de copii, dintre care 3 sunt legitimi

.

Ion Țiriac (82 ani) a dezvăluit unde va ajunge avarea sa, după ce el nu va mai fi. Fostul tenismen a recunoscut că, deși are trei copii legitimi, alți 30 există în lume și au același sânge, deși nu îi poartă numele.

Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 8,5 miliarde lei, avere ce se pare că va fi împărțită egal între cei 33 de copii ai acestuia.

Cum își va împărți Ion Țiriac averea

Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, între 1963-1965. Însă, după cum spune chiar el, i-au plăcut femeile, iar numărul moștenitorilor săi au crescut în mod considerabil de-alungul anilor.

Cei trei copii legitimi îi are cu două femei – Ion Ion Țiriac s-a născut în urma poveștii de iubire a lui Ion Țiriac cu Mikette von Issenberg, în timp ce Ioana și Karim au venit pe lume din relația cu Sophie Ayad.

Doar că, pe lângă Țiriac Junior, Ioana Țiriac și Karim Țiriac, omul de afaceri mai are alți 30 de copii. Acum, Ion Țiriac spune că nu vrea să își neglijeze niciunul dintre cei 33 de copii.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat fostul jucător de tenis pentru outsidernews.it.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Potrivit Adevărul, omul de afaceri are o avere de 8,5 miliarde lei, clasându-se pe locul doi în clasamentul celor mai bogați români. Locul întâi este ocupat de frații Pavel, care au o avere estimată la 13 miliarde lei.

Citește și: Fotografie virală cu Ion Țiriac transformat în om al străzii pentru o cauză umanitară

Citește și: Care e cea mai mare durere a lui Ion Țiriac, când vorbește despre România. „Inima s-a mutat în buzunar”

Citește și: Ion Țiriac Jr, criticat după ce s-a pozat alături de copii în vacanța din Dubai. Reacția Ilenei Lazariuc: „În locul tău mi-ar fi rușine”

Citește și: Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Despre femeile din viața lui: ”Mi-a fost frică dintotdeauna de iubire”

Deși a fost însurat o singură dată, Țiriac a avut mai multe relații, însă de fiecare dată și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor.

Totuși, în urmă cu ceva timp, fostul sportiv a recunoscut, într-o postare pe rețelele de socializare, că i-a fost teamă de iubire.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, a scris Ion Țiriac într-un mesaj ce însoțea o fotografie în care apărea alături de cântăreața Nicole Scherzinger.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, la Monaco.

„Nu ştiu cine era această domnişoară, dar arăta foarte bine pe dinafară”, spunea atunci omul de afaceri despre celebra artistă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu fostul jucător de tenis.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton