Cum vrea Irinel Columbeanu să facă bani în azil, la 66 de ani. Afaceristul a pierdut toată averea: „Am multe subiecte”

.

Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere, iar acum locuiește la un azil de lux din Ghermănești. Deși a ajuns la vârsta de 66 de ani, fostul om de afaceri a găsit o altă modalitate de a face bani. De asemenea, el a dezvăluit că are mai multe pretendente, însă nu intenționează să se mai însoare pentru că nu vrea să le supere pe fiica lui, Irina, și pe mama ei, Monica Gabor.

După ce a renunțat la apartamentul de lux în care locuia și s-a mutat la azil, viața lui Irinel Columbenau s-a schimbat total. Acesta a fost găzuit la această instituție pe gratis, din bunăvoința proprietarului, care îl cunoștea. Acum, fostul milionar a găsit o nouă modalitate de a face bani.

Irinel Columbeanu, pregătit să scrie o nouă carte

Irinel Columbeanu a decis că este timpul să se folosească de timoul liber pe care îl are la azilul din Ghermănești pentru a scrie o nouă carte. Acesta intenționează să adauge un nou volum la cartea despre biografia sa. În acest volum, el vrea să povestească despre perioada petrecută în azil. I-a găsit deja și numele.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea Istoriile unui vehement. Această parte a cărții, care se va numi Apusul, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Citește și: Irinel Columbeanu trăiește din banii fiicei și visează la o viață de lux la azil: „Irinuca este chelneriță în Los Angeles”

Citește și: Ce a făcut Romanița Iovan pentru Irinel Columbeanu înainte de mutarea lui la azil. Fostele iubite nu-l mai ajută acum

Fostul om de afaceri ar putea da lovitura cu această nouă carte, ținând cont de faptul că celelalte cărți despre viața sa i-au adus 10.000 de euro. Banii obținuți din vânzarea cărților s-au dus, însă, la fel de repede cum au venit.

Fostul afacerist nu mai vrea să se însoare

Deși locuiește într-un azil, Irinel Columbeanu spune că nu duce lipsă de pretendente, atât din România, cât și din America. Acesta nu mai vrea, însă, să se mai căsătorească pentru că nu vrea să le supere pe fosta lui soție, Monica Gabor, și fata lor, Irina Columbeanu.

Citește și: Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. Artista a spus adevărul: „Am 55 de ani, arăt cum arăt”

Citește și: Ploaie de vedete la Super Bowl 2024. Taylor Swift și-a etalat colierul de peste 4.000 $, iar machiajul artistei Lady Gaga a întors toate privirile

„Am câteva pretendente și din România și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a explicat Irinel Columbeanu pentru publicația meționată anterior.

Fostul afacerist nu este închis în azil, ci poate ieși de fiecare dată când dorește, pe semnătură. În weekend, acesta a plecat la munte, împreună cu Sorin Mărcuș.

„Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu, dar sigur va fi bine”, a scris el pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irinel Columbeanu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton