Cum vrea Cristina Bălan să scape de kilograme, după ce a născut: „Nu cred în diete restrictive și pilule miraculoase”

.

Cristina Bălan a intrat într-un proces radical de transformare după a treia sacină. Artista e atentă la ce mănâncă și a reluat mersul la sală, iar rezultatele au început să se vadă.

Solista recunoaște că se simte mai bine ca niciodată, iar asta îi dă puterea să continue, pentru că are alt tonus.

Cristina Bălan: „Dietele restrictive creează frustrări imense”

Cristina Bălan nu crede în dietele dure de slăbire, de aceea nu apelează la ele. Artista are convingerea că doar munca susținută o poate ajuta să își modeleze frumos trupul.

“Nu cred în diete restrictive, pilule miraculoase și alte proceduri de slăbire, în afară muncii și a consecvenței. Problema dietelor restrictive este că creează frustrări imense care, mai devreme sau mai târziu, vor refula cumva.

Pilulele miraculoase și operațiile de tot felul nu presupun efort (doar financiar, dacă acest lucru motivează pe cineva) și, în cele din urmă, obiceiurile nesănătoase pot reveni cu ușurință. Sigur, fiecare om are dreptul de a decide felul în care procedează cu propriul trup”, spune Cristina Bălan pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, trag din greu pentru terapiile copiilor cu sindrom Down. „Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz”

Citeşte și: Cristina Bălan și-a botezat fiica. „Pentru mine e o tragedie!”. Prin ce a trecut artista / Foto

Cristina Bălan: „Nu merg la sală doar pentru a arăta bine”

Solista recunoaște că a integrat sala în stilul ei de viață nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru a-și consuma energia într-un mod benefic. Ba mai mult, și alimentele pe care le consumă contează foarte mult în acest proces.

“Cele mai durabile rezultate se obțin cu efort susținut și seriozitate, plus angajament pentru un stil de viață. Nu merg la sală doar pentru a arăta bine, ci pentru că mă simt mai bine cu totul, muncesc și îmi consum energia în mod constructiv, iar rezultatele îmi dau satisfacție mare.

Nu este doar despre vanitate, este despre sănătate. Și când merg la sală, am tendința de a fi mult mai atentă la ce mănânc, pentru a ajuta tot procesul. Altfel e cam degeaba”, adaugă vedeta.

Citeşte și: Cristina Bălan: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”. Cum a aflat că va naște o fetiță perfect sănătoasă

Citeşte și: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

“Acum sunt în recuperare după încă o sarcină și o iau ușor, fără să pun presiune pe mine”

Cristina Bălan încearcă să își lucreze tot corpul, dar o face cumpătat, pentru ca articulațiile să nu aibă de suferit. “Acum sunt în recuperare după încă o sarcină și o iau ușor, fără să pun presiune pe mine (și mai ales pe articulațiile care se resimt după greutatea suplimentară pe care au suportat-o). Important este că m-am mobilizat”, precizează ea.

În vârstă de 41 de ani, cântăreața a devenit mama unei fetițe, Nadeea Sofia, pe 30 decembrie 2022. Artista mai are doi băieți care suferă de Sindromul Down, gemenii Toma și Matei (9 ani).

„A fost neașteptată (n.r. – nașterea). Deși am avut o presimțire ca va veni puțin mai devreme decât era preconizat. A venit la termen, aveam 38 de săptămâni și 3 zile. Ea a avut 3 kilograme la naștere și 50 de cm. Iar băieții… Noi le-am tot explicat pe parcursul sarcinii că bebe este în burtică la mami, dar în curând va ieși.  Băieții o pupă, o mângâie și, mai mult, au început să ne asiste, când o schimbăm, îmi aduc toate cele necesare și se implică. Mi se pare fascinant. Și-au intrat în rolul de frați mai mari” , dezvăluia artista la Măruță.

Terapii costisitoare pentru băieții cu Sindrom Down

Singurul lucru pe care Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, îl resimt din plin sunt terapiile băieților, care sunt extrem de costisitoare.

“Sunt convins că întotdeauna vom găsi calea către Bine. Și, da, financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz, este o provocare permanentă, având în vedere cheltuielile foarte mari numai cu terapiile lor și poate că înființarea unei asociații ne-ar ajuta foarte mult în acest sens, dar nu am reușit să facem încă acest pas. Necesită alocarea unui timp pe care, sincer, noi nu prea îl avem”, spunea soțul Cristinei Bălan pentru Ciao.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton