Cum ține Tily Niculae psoriazisul sub control și ce dietă urmează actrița: „Sunt supusă regulat la analize” / Exclusiv

.

Tily Niculae are 38 de ani, dar arată ca o adolescentă. Actrița recunoaște că nu face mari sacrificii pentru forma fizică pe care o afișează și are convingerea că „vinovate” sunt genele bune pe care le are. Chiar dacă se luptă de mulți ani cu o boală greu de gestionat, psoriazisul, Tily Niculae urmează acum un tratament care pare să aibă rezultatul dorit.

Injecțiile de la care nu se abate de trei ori pe an fac ca simptomele să nu se mai manifeste și astfel Tily Niculae să își poată duce la îndeplinire planurile pe care le are. La capitolul dietă de viață, Tily Niculae recunoaște că mai face greșeli, pentru că e singura din familie care nu mănâncă de trei ori pe zi. Am povestit cu cunoscuta actriță despre regimul de viață pe care îl are, tratamentul cu care ține la distanță psoriazisul după ani de chin și momentul care a pus într-o altă lumină relația pe care o are cu soțul ei.

Tily Niculae: „Mănânc absolut orice, nu fac foamea, dar nu am cele trei mese pe zi”

„Din păcate, alimentația mea este foarte proastă, sunt ultima din familie care are grijă la cele trei mese pe care ar trebui să le avem cu toții. Cred că e pur și simplu un noroc de conformație, o moștenesc pe mama mea. Cred că sunt arderile foarte puternice, dar, dacă e să o luăm cinstit, cred că va fi grav mai încolo, pe bătrânețe, oase etc, pentru că nu stau bine cu nutriția. Mănânc absolut orice, nu fac foamea, dar nu am cele trei mese pe zi”, mărturisește Tily Niculae, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Tily Niculae: „Cel mai mult îmi place pâinea proaspătă”

Actrița admite că are și o mare slăbiciune. „Cel mai mult îmi place pâinea proaspătă, cumpărată de la brutărie, jumătate de franzelă”, adaugă ea.

Vedeta se luptă de mulți ani cu psoriazisul, dar tratamentul pe care îl urmează de o vreme are toate șansele să fie o reușită. Tily Niculae își face periodic analizele și speră că lucrurile vor decurge ca și până acum.

Ce tratament urmează Tily Niculae pentru psoriazis

„Am început să fac un tratament pe care l-am refuzat acum foarte mulți ani, pentru că mă împiedica să am o viitoare sarcină și mi-am dorit extrem de mult să fim patru în familie. Practic, acum boala este ținută sub control cu acest tratament. Sunt supusă regulat la niște analize anuale. Să sperăm că vor ieși bine, astfel încât să nu îl opresc. Dacă analizele ies prost, trebuie oprit. Sunt niște injecții care se fac la câteva luni, de trei ori pe an.

Deocamdată, văd că e ținută sub control și îmi doresc din tot sufletul meu să nu mai apară, pentru că e boală cronică, incurabilă, este una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament, gen am luat o pastilă de cap și mi-a trecut durerea”, mai spune Tily Niculae pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Cum a obținut iertarea soției după ce a înșelat-o

Citeşte și: De ce au ales Cabral și Andreea Ibacka o vacanță în Dubai: „Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați”

Citeşte și: Ce cadou a primit miliardarul Jeff Bezos de la logodnica lui, Lauren Sanchez. Imaginile au ajuns virale

Citeşte și: Cum se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor vitreg. „Au avut mai mult timp ei trei, împreună”

„Nu știu dacă ne-a întărit relația, suntem zdruncinați amândoi, dar vom vedea pe parcurs”

Căsătorită din 2011 cu Dragoș Popescu, actrița admite că a găsit întotdeauna în partenerul ei de viață un mare sprijin, chiar și când greutățile aveau să le încerce din plin relația. Anul trecut au înfruntat un mare obstacol, s-au temut, dar au mers mai departe.

„Cea mai mare provocare în 2023 a fost situația prin care am trecut cu Sofia la începutul anului școlar. A fost un șoc, o traumă, un moment în care, deși știi că se poate întâmpla orice, ca părinte tot este dureros. Nu poți să îi ajuți întru totul. Întotdeauna într-o relație sunt doi, unul este mai tare, altul mai slab.

Nu știu dacă ne-a întărit relația, suntem zdruncinați amândoi, dar vom vedea pe parcurs. Cu siguranță amândoi suntem la fel, ca mama, ca tată, ca iubire, ca implicare, dar nu știu dacă ne-a întărit relația sau ne-a speriat mai tare”, susține Tily Niculae.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton