Cum sunt Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea în rolul de părinți: „Nu pot să îi spun NU”

.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, care au o fetiță de 6 ani, Zenaida, au dezvăluit cum sunt în rolul de părinți. Influencerița și soțul ei au vorbit deschis despre relația pe care o au cu fiica lor și despre limitele pe care i le impun acesteia.

Cum sunt Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea în rolul de părinți

Adelina Pestrițu și-a găsit liniște și fericirea în brațele lui Virgil Șteblea care, în urmă cu cinci ani, i-a devenit soț. Cei doi, care formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, au împreună o fetițe, Zenaida, care le-a adus doar clipe de bucurie. Cât despre relația pe care o au cu micuța Zeny, cei doi spun că încearcă să fie și prietenii ei, dar mai ales părinți, pentru a-i impune limitele necesare.

„Face ce vrea din noi. Eu nu pot să îi spun „Nu” niciodată”, a mărturisit Virgil Șteblea pentru Wowbiz.

„Uneori e necesar să îi mai spunem și nu și trebuie cumva să ne gândim că poate pe moment nu o să accepte, o să îi prindă mult mai bine mai târziu. Noi încercăm să o protejăm, avem grijă de prezentul și mai ales de viitorul ei. E important să vadă cum funcționează lucrurile, nu ne ascundem de ea, vorbim deschis cu ea, avem acea relație de prietenie, dar totuși relația părinte-copil este esențială și nu trebuie să uităm de asta pentru că, totuși, ei sunt micuți, nu știu ce pericole îi așteaptă în viață, iar noi suntem cei care trebuie să îi îndrume”, a spus și Adelina Pestrițu pentru Wowbiz.

Citește și: Adelina Pestrițu, din nou în rochie de mireasă. Influencerița a sărbătorit 5 ani de la nunta cu Virgil Șteblea, într-un cadru de poveste, alături de Zenaida

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie după ce a renunțat la implanturile mamare

Zenaida a întregit familia influenceriței la începutul lunii august 2018, iar acum părinții i-au organizat o petrecere spectaculoasă.

Zenaida, petrecere aniversară într-un decor de poveste

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis să îi organizeze fetiței lor o petrecere de neuitat pentru cea de-a șasea aniversare. Cuplul a închiriat o vilă stil chalet cu 600 de metri pătrați suprafață utilă la Bran pe care au decorat-o după gustul micuței lor.

Citește și: Smiley, imagine de colecție cu Gina Pistol și părinții lui. Cu ce se ocupă Ion și Ioana Maria

Citește și: Singura perioadă în care Camelia Șucu s-a luptat cu kilogramele în plus: “Mi s-a atras atenția chiar de tatăl meu, la a cărui părere țineam foarte mult” / Exclusiv

Ursuleții de pluș, fundițele, rozul bonbon și rozul pudrat, acestea au fost doar câteva dintre elementele de decor ale petrecerii. Zeny și invitații au savurat și un tort de trei etaje, decorat cu fundițe și ursuleți de pluș. Copiii s-au bucurat și de pictură pe față și de un spațiu de joacă gonflabil, precum și de un candy bar plin de prăjituri delicioase în fața cărora era mesajul „Zeny is six”.

Adelina Pestrițu a distribuit în mediul online câteva imagini de la petrecerea spectaculoasă, unde atât influencerița cât și fiica ei au purtat ținute roz.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adelina Pestrițu și familia ei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton