Cum și-au sărbătorit Simona Gherghe și Anca Lungu fetițele, una în Franța, alta în România. Imagini de la petrecerile organizate de vedete

.

Anca Lungu și Simona Gherghe și-au sărbătorit fetițele în weekend. Dacă Natalia a împlinit nouă ani, Ana a făcut șase ani.

Cele două fetițe au petrecut alături de familie și prieteni, una la Nisa, alta în Corbeanca, iar fericirea lor a fost deplină.

Fetița Ancăi Lungu a împlinit nouă ani

Anca Lungu și-a născut fetița cu două luni înainte de termen și s-a temut pentru viața ei. S-a liniștit abia când a auzit-o pe Natalia plângând pentru prima oară.

“Atât de puternic îmi tremura corpul, încât abia îmi controlam pașii spre sala de operație. Nu-mi aminteam să mai fi simțit vreodată emoții mai puternice și neputință mai mare. Puiul meu nenăscut era în pericol, iar eu nu puteam decât să fiu martorul șirului de evenimente care s-au derulat cu 9 ani în urmă.

Într-o după amiază, la limita dintre primăvară și vară, micuța mea venea pe lume cu aproape două luni mai devreme”, povestește Anca Lungu pe o rețea de socializare.

Anca Lungu a așteptat cinci zile ca să își țină fetița în brațe

 A sperat că Natalia va fi bine, chiar dacă a durat ceva până ca cele două să se întâlnească. Anca recunoaște că a plâns atunci când știa că fetița ei e la incubator, dar, treptat, lucrurile s-au așezat.

”Singurul moment de bucurie a fost atunci când i-am auzit glasul puternic. Atunci am știut în adâncul sufletului meu că totul va fi bine. Și așa a fost, în ciuda celor opt ore pe care le-am așteptat pentru a-i atinge una dintre mânuțe, în ciuda celor cinci zile pe care le-am numărat până când am putut s-o țin cinci minute în brațe, în ciuda celor două săptămâni în care am adormit plângând gândindu-mă la bucățica ruptă din mine, care lupta pentru viață în incubatorul unui spital.

O naștere prematură lasă urme adânci în sufletul copilului, dar și în sufletul mamei”, mai spune Anca Lungu.

Citeşte și: Anca Lungu și-a aniversat ziua la Paris. Cum s-a distrat alături de soț și cei doi copii

Citeşte și: Anca Lungu dezvăluie cum arată viața ei din Franța și cum își crește copiii: „Nu sunt adepta răsfățului extravagant” / Exclusiv

„Ziua de naștere a Nataliei e o sărbătoare a bucuriei și a iubirii, dar și o aducere aminte a clipelor grele prin care am trecut”

Vedeta își îndreaptă astăzi trăirile către cei care trec printr-un episod asemănător. De atunci, ziua Nataliei rămâne pentru ea o sărbătoare a iubirii, dar clipele triste care au marcat-o rămân undeva acolo.

“Gândul meu astăzi, când Natalia-Adriana împlinește 9 ani, este alături de părinții care trec prin astfel de clipe. Ziua de naștere a Nataliei e o sărbătoare a bucuriei și a iubirii, dar și o aducere aminte a clipelor grele prin care am trecut până când am putut trăi normalitatea.

Aș fi dat orice pentru a repara începutul stângaci cu care fiica mea și-a început viața, însă am înțeles între timp că a-ți însoți copilul în suferință, e mult mai prețios, mai sănătos și mai înțelept, decât a încerca prin orice mijloace de a-l ține departe de ea. Las aici câteva imagini de la petrecerea pe care i-am organizat-o în weekend: un picnic în grădină, așa cum și-a dorit”, mai spune ea.

Citeşte și: Anca Lungu, schimbare majoră la 4 ani de la divorțul de primul soț

Citeşte și: Exclusiv. Anca Lungu, primul interviu după divorţ: „Am ales să fiu responsabilă”

Simona Gherghe a sărbătorit un dublu eveniment

Simona Gherghe și-a sărbătorit și fiica și tatăl în urmă cu două zile. Acum, după o petrecere de poveste, prezentatoarea face planuri de vacanță.

„Doamne, ce weekend de poveste am avut! De-ăla după care am nevoie de două zile să-mi revin. Și cum nu le am, las aici gândurile astea. Am sărbătorit-o pe Ana. Și-a dorit tare mult o petrecere cu toți colegii și prietenii buni și, la finalul zilei, mi-a spus că a fost fericită.

Și noi, pentru fericirea ei. Și tot ieri a fost ziua tatălui meu, adică a lui tataie, cum îi spun toți, de câțiva ani. Iar sâmbătă, a fost o zi cu cai și multă joacă. E aproape vară și se simte în aer vacanța. O așteptăm, ne facem planuri, ne gândim la zilele alea lungi, cu multă joacă, soare, mare și miros de sare. Să avem o săptămâna grozavă!”, spune Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton