Cum și-au decorat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu bradul de Crăciun: „Lăsați fițele!” / Foto&Video

.

Dani Oțil (43 de ani) și soția lui, Gabriela (31 de ani), au împodobit bradul de Crăciun cu ajutorul băiețelului lor, Luca Tiago, în vârstă de 2 ani.

Filmarea cu momentul împodobirii are peste 35.000 de aprecieri și aproape 200 de comentarii, cele mai multe dintre ele apreciative.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împodobit bradul de Crăciun cu fiul lor, Luca Tiago

Dani, Gabriela și Tiago au împodobit recent bradul de Crăciun. Au optat pentru un brad artificial și un design simplu, cu globulețe și flori alb-argintii. Dacă unii dintre urmăritorii cuplului au apreciat simplitatea decorațiunilor, alții au criticat designul monocromatic.

„Decorul e de vară (flori de nuferi par). Lăsați fițele și împodobiți «colorat» bradul să se bucure piticul, nu voi”; „Te-ai conformat Dani, gata… te-am pierdut și pe tine (râde)”; „Snobism cu carul! Hai să fim moderni chiar dacă copilul nu are nicio legătură cu rochia aia de mireasă pe post de brad împopoțonat”, au comentat câțiva urmăritori.

Au fost însă mult mai mulți cei care au apreciat gusturile familiei. „Frumos bradul… frumoși și voi…”; „În general iubesc simplitatea și spontaneitatea, deci un mare like“; „Câtă frumusețe!”; „Minunat bradul, minunați voi!”; „Ce frumos e bradul, iar florile din el sunt superbe ca și familia Oțil”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pozitive.

Citește și: Nou membru în familia lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu: „Încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc”

Citește și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

Cum mențin Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, pasiunea în cuplu

Spre deosebire de alți părinți care nu se despart de copii nici în vacanțe, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au o regulă nescrisă. O dată la ceva timp, prezentatorul TV și modelul pleacă fără cel mic în câte o escapadă. În opinia lor, acele momente petrecute în doi sunt foarte benefice unui cuplu și, implicit, întregii familii.

„Este extrem de important ca părinții să petreacă timp fără copil. Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la ceva timp, ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi, și simțim din plin acel weekend. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, însă contează foarte mult ca acele câteva zile să fie doar pentru noi doi, ca și cuplu.

Vara și iarna, atunci când are Dani vacanță, încercăm să plecăm o săptămână cu cel mic și o săptămână doar noi. Suntem norocoși, îi avem pe părinții mei care pot sta cu Tiago. Avem și bonă, însă nu l-am lăsat niciodată doar cu ea”, a explicat Gabriela Prisăcariu, pentru Spynews.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, tatuaje din iubire pentru Dani Oțil și pentru fiul lor, Tiago. Cum arată

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, surpriză neplăcută în luna de miere din Grecia

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din 2018. S-au căsătorit civil în mai 2021, iar câteva luni mai târziu au devenit părinții lui Tiago. Perechea s-a căsătorit religios vara aceasta, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Între prezentatorul TV și model este o diferență de vârstă de 12 ani și de înălțime de 5 cm, despre care mai glumesc ocazional. Perechea s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, povestea modelul acum ceva timp.

Foto: Instagram/Gabriela Prisăcariu Oțil

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton