Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut Felix Baumgartner / Video

.

Mihaela Rădulescu a fost sărbătorită la restaurant de partenerul ei de viață, Felix Baumgartner, care i-a transmis și un mesaj special pe rețelele de socializare.

Joi, 3 august, vedeta a împlinit vârsta de 54 de ani și a sărbătorit alături de cel care îi este alături de 10 ani. Cei doi au ales să petreacă într-un mod mai aparte, iar Mihaela a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere

Mihaela Rădulescu și-a petrecut ziua de naștere într-un mod special. Aceasta a urcat pe Duna din Pilat, cea mai înaltă dună de nisip din Europa, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni kaki și o geacă portocalie, Mihaela Rădulescu și-a pus și gluga pe cap, dar și o pereche de de ochelari de soare pentru a se proteja de nisipul răspândit de vântul care bătea cu putere.

„Fata mea iubește vântul”, a scris Felix pe InstaStory, unde a postat un clip cu Mihaela într-un peisaj de poveste.

CONȚINUT VIDEO UNICA

După ce o experiență de neuitat, fosta prezentatoare de televiziune a mers la restaurant, unde a avut parte de o surpriză din partea partenerului ei.

Citește și: De ce nu a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu pentru fiul său

Citește și: Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

A primit o prăjitură de ciocolată în care era înfintă, nu o lumânare așa cum se obișnuiește, ci un artificiu. Râzând, vedeta s-a prefăcut că încearcă să sufle în „lumânare”, în încercarea de a o stinge. La final, când artificiul s-a stins, aceasta a apaludat fericită.  

De asemenea, Felix Baumgartner i-a transmis iubitei sale și un mesaj plin de iubire.

„La mulți ani fetei mele! Ultimii 10 ani au fost o binecuvântare absolută alături de tine, iubirea mea”, a scris parașutistul pe Instagram, unde a postat și o imagine în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 19 ani

Cu doar câteva zile înainte de a-și serba de ziua de naștere, Mihaela Rădulescu a avut un alt motiv de sărbătoare. Fiul ei, Ayan, a împlinit 19 ani. Vedeta a profitat de ocazie pentru a-i transmite un mesaj singurului ei copil.

„Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Iar asta continuă…O mamă mândră. Extrem de mândră!”, a scris Mihaela pe InstaStory, unde a postat și o fotografie în care apare alături de Ayan, pe vremea când acesta era încă un copil.

Citește și: Mihaela Rădulescu, la 54 de ani. Povestea divei care a scris istorie în televiziune și iubirile trăite / Imagini de colecție

Citește și: Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Anul trecut, Ayan a absolvit cursurile unui prestigios liceu din America, după care a fost acceptat la două universități importante din Statele Unite. Una dintre facultăți este Princeton.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache în urmă cu ceva timp.

Pasionat de sport, Ayan deține centura neagră în Krav Maga, arta marțială israeliană de auto-apărare. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton