Cum și-a pierdut Ștefan Bănică Jr. fratele. Actrița Alexandra Velniciuc a văzut tragedia: „S-a auzit o bubuitură cumplită!”

.

Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) se numără printre artiștii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei care îi îndrăgesc muzica și îi urmăresc activitatea cunosc deja și multe detalii din viața lui personală.

Dar există o poveste dureroasă din trecutul artistului, despre care, probabil, nu multă lume știe.

Ștefan Bănică Jr. a avut un frate vitreg, pe nume Alexandru Silviu, a cărui viață s-a curmat fulgerător pe când avea doar 25 de ani. 

Ștefan și Alexandru erau frați de tată, iar între ei era o diferență de vârstă de opt ani. Alexandru, cunoscut între prieteni drept “Babanu”, a fost băiatul lui Ștefan Bănică Sr. (11.11.1933 – 26.05.1995) din a doua căsnicie a acestuia, cu Irina, o creatoare de modă care s-a stins din viață în 1985.

Fratele artistului s-a stins din viață în 2001, la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier îngrozitor, provocat chiar de cel mai bun prieten al acestuia. Tragedia s-a produs pe Strada Matei Voievod, în sectorul 3 al Capitalei. Prietenul lui Babanu, care se afla la volan, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive și s-a izbit puternic de un stâlp din beton, de susținere a firelor electrice. După câteva zile petrecute în spital, Alexandru Bănică a murit. Prietenul acestuia a supraviețuit accidentului și a participat la înmormântarea lui Babanu în Cimitirul Reînvierea, acolo unde se odihnește și tatăl lui.

Citeşte şi: Radu Ștefan Bănică a lansat primul single. Ce părere are Ștefan Bănică Junior despre piesa „TU”

Citeşte şi: Ce sfat i-a dat Ștefan Bănică Jr. fiicei sale, Violeta, când i-a spus că își dorește să devină actriță: „Eu nu te încurajez în nicio direcție. Te susțin!”

Citeşte şi: Radu Ștefan Bănică face dezvăluiri neștiute despre fiul lui Ștefan Bănică și al Lavinei Pîrva. Cum și-a cucerit fratele

Citeşte şi: Andreea Marin, adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați vitregi

Alexandra Velniciuc a copilărit cu fratele vitreg al lui Ștefan Bănică Jr.

Alexandra Velniciuc (48 de ani), colegă de breaslă cu Ștefan Bănică Jr., a copilărit cu fratele vitreg al artistului. Actrița a povestit, în urmă cu câțiva ani, că a fost acolo când s-a produs teribilul accident.

“Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Jr. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs. S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost” – a declarata Alexandra Velniciuc, pentru Libertatea.

În memoria fratelui său, Ștefan Bănică Jr. a decis ca fiul pe care îl are cu actuala soție, Lavinia Pârva, să poarte numele Alexandru.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase” – a transmis artistul în 2019, după nașterea fiului cel mic.

Ștefan Bănică Jr. mai are un băiat, Radu Ștefan (21 de ani), din relația artistului cu Camelia Constantinescu, dar și o fată, Ana Violeta (15 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton