Cum şi-a motivat Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” reacţiile de pe parcursul emisiunii: „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”

.

Cristina și Andrei Rotaru, cunoscuți din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, au decis să-și testeze relația de 10 ani prin participarea la Insula Iubirii. Această decizie s-a dovedit a fi una cu consecințe neașteptate, ducând la expunerea unor tensiuni profunde și, în cele din urmă, la o despărțire aparent temporară. Recent, concurenta de la emisiunea de pe Antena 1 a explicat care este, de fapt, realitatea din spatele camerelor de filmat.

Cum şi-a motivat Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” reacţiile de pe parcursul emisiunii

În timp ce telespectatorii urmăresc intrigile și dramele de pe ecran, Cristina Rotaru a dezvăluit că realitatea din spatele camerelor de filmat este mult diferită. Concurenta de la Insula Iubirii a explicat că din cauza spațiului limitat de emisie, producătorii sunt nevoiți să difuzeze doar frânturi din ceea ce se întâmplă cu adevărat în Thailanda. Astfel că acest lucru a dus la o percepție distorsionată a evenimentelor și a generat critici din partea publicului.

„Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post” a spus Cristina Rotaru pe Instagram, potrivit click.ro.

Mai mult decât atât, concurenta de la „Insula Iubirii” a subliniat că procesul de editare influențează percepția telespectatorilor și a exprimat nemulțumirea față de criticile primite.

Cristina Rotaru a subliniat în numeroase rânduri că realitatea din spatele camerelor de filmat este mult mai complexă decât ceea ce se vede pe micile ecrane. Totodată, aceasta a explicat şi care a fost, de fapt, ordinea scenelor în momentul în care şi-a văzut partenerul de viaţă cu Diandra pe insula în care erau legaţi la ochi şi aveau căşti pe urechi.

Citeşte şi: Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

Citeşte şi: Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Era roşcată cu părul scurt

Ea a îndemnat telespectatorii să fie atenți la detalii și să înțeleagă că multe dintre scenele difuzate sunt rezultatul unui montaj menit să creeze senzațional.

„Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. (…) Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional”, a mai explicat ea.

Andrei Rotaru a picat în ispită la Insula Iubirii

Andrei Rotaru a fost atras de ispita Diandra, o conexiune care a fost surprinsă de camerele de filmat și difuzată în emisiune. Soţia sa, Cristina, a ţinut să precizeze că nu toate scenele difuzate reflectă realitatea totală, menţionând că la testimoniale comenta anumite secvenţe cu partenerul ei de viaţă şi cu ispita Diandra, multe dintre ele nefiind cele urmărite de telespectatori în cadrul aceluiaşi episod.

Citeşte şi: Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa ginerelui ei, după ce Andrei a picat testul fidelității la Insula Iubirii: „Nu cumva ești expirat demult?”

„Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează” a mai spus Cristina Rotaru.

Mama Cristinei, reacție dură după difuzarea emisiunii

Difuzarea imaginilor la TV cu Andrei şi Diandra au dus la reacții puternice atât din partea Cristinei, cât și a familiei sale. Mama Cristinei nu a rămas indiferentă la cele văzute la televizor. După ce a urmărit emisiunea și a văzut comportamentul lui Andrei, a avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare.

„În ce etică a vieții sau conduită etică se scrie că trebuie să îți trăiești fericirea lângă prima femeie, pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat demult? Ea, soția ta, îți dă valoare. Tu, fără ea, în curând ești nul”, a scris Tanța Blonda în mediul online, după ce a văzut comportamentul lui Andrei Rotaru.

Cristina şi Andrei Rotaru s-ar fi împăcat la întoarcerea în ţară

La prima vedere, Andrei și Cristina păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la „Insula Iubirii”. Cu toate acestea, aparențele înșeală. Participarea lor la emisiunea de pe Antena 1 a adus la suprafață probleme ascunse și a testat limitele loialității lor. Cristina a recunoscut că scenele difuzate au fost greu de privit și că acestea au contribuit la tensiuni în relația lor.

Cu toate acestea, după terminarea filmărilor, cei doi au reușit să își repare relația. Cristina l-a iertat pe Andrei pentru infidelitate și i-a mai acordat o șansă. Cei doi s-au afișat împreună la nunta Iustinei cu Cornel, un semn că au reușit să treacă peste provocările întâmpinate în Thailanda.

Sursa foto: Antena 1, Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton