Cum se simte soția lui Iosif Rotariu după intervenția la colon. „Organismul este destul de slăbit!”

.

Soția fostului fotbalist Iosif Rotariu traversează o perioadă a vieții extrem de delicată din cauza problemelor de sănătate. Dana Rotariu a trecut la începutul lunii iunie printr-o operație dificilă, după ce doctorii au fost nevoiți să-i îndepărteze două tumori din zona colonului.

Procedura a avut loc într-un spital din Turcia, iar apoi au urmat ședințele de chimioterapie.

„Nu îi este deloc ușor!”

“Soția este bine deocamdată. Sper să trecem cu bine peste acest moment greu. A avut două tumori la colon, pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată, care a durat ceva timp, dar s-a încheiat cu bine. Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia” – a declarat Iosif Rotariu, pentru gsp.ro, când a vorbit prima oară despre problemele soției.

Ședințele de chimioterapie au loc tot în Turcia, iar fostul fotbalist a vorbit recent despre starea soției sale și spune că aceasta a slăbit enorm în urma tratamentului. Însă calvarul nu se termină aici, pentru că Dana Rotariu mai are de făcut circa 12 ședințe pentru ca tratamentul să fie complet. Iosif Rotariu se duce lunar cu soția sa în Turcia, unde ea trebuie să stea în spital câte o săptămână.

„Dana a slăbit în ultima perioadă vreo zece kilograme după cele întâmplate. Vă dați seama că nu îi este deloc ușor prin ce trece ea acum. Este la a cincea ședință de chimioterapie, în Turcia, și sunt foarte dure așa că organismul este destul de slăbit. Mai are până la doisprezece până le termină pe toate. Atunci o să vedem cum se simte după rezultatul final. Mai așteptăm.

Acum când merge în Turcia stă câte o săptămână, ne este greu cu toată situația asta, dar nu avem ce face, trebuie să dăm înainte. În prezent are stări de vomă, amețește. De mâncat mănâncă singură, se plimbă prin casă dar efort fizic nu face deloc”, a declarat Iosif Rotariu pentru click.ro.

Problemele Danei nu sunt singurele pentru Iosif Rotariu, deoarece și fata lor adoptivă, Kassandra, se confruntă de mulți ani cu o afecțiune cruntă.

Citeşte şi: Kassandra Rotariu, tânăra care a suferit 49 de operații până la 15 ani, aleasă șefa clasei într-un liceu de top

Citeşte și: Ce face și cum arată Kassandra, fata adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu

Citeşte şi: Soția lui Iosif Rotariu, internată în Turcia și operată de cancer la colon. Drama prin care trece familia fostului fotbalist

Kassandra și diagnosticul crunt primit în copilărie

Fata, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată în copilărie cu osteomielită, boală ce afectează sistemul osos. Kassandra a trecut prin 53 de operații până în prezent, dar problemele nu s-au rezolvat complet.

“Sunt mai bine, am mai crescut. Mă țin bine pe picioare, dar încă mai am nevoie de ajutor. Am fost în Franța recent și a trebuit să mă verifice și să vadă cum e cu proteza mea.

Au zis că momentan totul e ok. Le-am zis că am niște dureri foarte mari la proteză în ultimul timp și au spus că ei nu au ce să îmi facă momentan, ar trebui să încerc cu exerciții și dacă nu merge, să revin la ei. Eu mă bucur cu toate operațiile pe care a trebuit să le fac pentru că mă gândesc că, într-un final, o să fiu cât de bine pot dacă îmi ies toate bine și mă ajută” – a declarat ea în emisiunea Exclusive VIP, acum ceva timp.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton