Cum se simte Prințesa Anne, după accidentul suferit. Ce s-a întâmplat pe proprietatea ei din Gloucestershire 

.

Prințesa Anne (73 ani) a suferit un accident, zilele trecute, în timp ce se afla pe proprietatea ei din Gloucestershire, Marea Britanie. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham care a precizat că Regele Charles este la curent cu toată situația surorii sale. Acum, surse de la palat au dezvăluit care este starea fiicei regretatei Regine Elisabeta, care încă se află internată în spital.

Cum se simte Prințesa Anne

Prințesa Anne nu își poate aminti ce i s-a întâmplat după ce a suferit o contuzie care a trimis-o în spital, duminică seară. Aceasta continuă să se recupereze în spital după ar fi fost lovită de un cal.

Sora Regelui Charles este conștientă dar va rămâne la spitalul din Bristol. Cum aceasta nu își amintește ce i s-a întâmplat, nimeni nu se știe cum s-a rănit, dar medicii se așteaptă să se recupereze complet.

Palatul a făcut „cea mai bună presupunere” cu privire la modul în care a fost rănită deoarece Prințesa Anne „nu își poate aminti ce s-a întâmplat”, potrivit Daily Mail.

Anne este cunoscută pentru dragostea ei pentru cai și a fost primul regal care a concurat la Jocurile Olimpice de la Montreal în 1976. De asemenea, ea este patronul regal pentru 28 de organizații caritabile diferite legate de cai și animale.

Citește și: De ce a părăsit, de fapt, Meghan Markle familia regală: „Voia să fie vedeta”. Cum se comporta ducesa de Sussex cu angajații

Citește și: 4 alimente pe care Familia Regală nu le va gusta niciodată. Dezvăluirile făcute de Regina Camilla

„Prințesa Regală a suferit răni ușoare și o comoție în urma unui incident petrecut ieri seară pe proprietatea Gatcombe Park. Alteța Sa Regală rămâne la Spitalul Southmead, Bristol, ca măsură de precauție și se așteaptă să se însănătoșească rapid și cimplet”, se arată într-o declarație a Palatului Bukingham.

Mesajul familiei regale pentru Prințesa Regală

În declarația Palatului Buckingham a fost inclus și un mesaj din partea întregii familii regale pentru Prințesa Anne, singura fată a regretatei Regine Elisabeta și a Prințului Philip.

„Regele este ținut la curent și să alătură întregii familii regale pentru a-i transmite prințesei iubirea lor și urări de bine pentru o însănătoșire rapidă”, se arată în comunicat.

Citește și: Ce joburi a avut Kate Middleton, înainte de a intra în Familia Regală. Fost șef: „Nu era prețioasă”

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

„Alteța Sa Regală primește îngrijirea adecvată a experților. Nu sunt comunicate alte detalii în această etapă. Alteța Sa Regală va rămâne la Spitalul Southmead cu excepția cazului în care sau până când echipa ei medicală va recomanda altfel”, au precizat reprezentanții palatului.

Prințesa Anne a primit îngrijiri medicale la fața locului, înainte de a fi transportată la spital.

În ultima perioadă, membrii familiei regale britanice s-au confruntat cu probleme de sănătate. La începutul anului, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar mai apoi a fost diagnosticată cu cancer, în timp ce Regele Charles urmează și el un tratament pentru cancer.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințesa Anne

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton