Cum se simte fiul Ozanei Barabancea la 3 luni de la accidentul de motocicletă

.

Fiul Ozanei Barabancea (52 de ani) a fost implicat într-un grav accident de motocicletă în mai 2022. Solista a spus cum se simte Andrew (22 de ani) la trei luni de la incident.

Cum se simte fiul Ozanei Barabancea la 3 luni de la accidentul de motocicletă

„Accidentul a avut loc pe 22 mai. Acum este recuperat, este recuperat aproape total, și oricum merge bine, suntem foarte atenți și respectăm ceea ce ne-a spus medicul. Cu Dumnezeu înainte”, a declarat Ozana Barabancea la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare. Rănile au fost ca și cum era ars, bandajat pe 70% din suprafața corpului. A trebuit să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea și prietena lui îl spălau, îi schimbau bandajele. Eu eram cea care se ducea la farmacie, acasă, la spital, iar acasă. Noroc că în perioada ceea de zece zile nu am avut filmări. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine, la cât e el de mare”, a declarat jurata „Te cunosc de undeva!”, în podcastul „Vai’da”, găzduit de Mirela Vaida.

„Are deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să refacă structura cărnii. Mi-a povestit. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal. Era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă, la 30 de grade, cu rănile alea, și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic, că totul era în regulă. (…) Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el, e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ozana Barabancea, o nouă operație la stomac. După prima intervenție a avut probleme cu vocea

Citește și: Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Citește și: Ce produs în valoare de 3 lei folosește Ozana Barabancea pentru a-și menține frumusețea pielii

„El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt. A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă, s-a speriat. Trebuie să am răbdare cu el. Sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină. Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”, a completat.

Ozana Barabancea și fostul soț, Sorin Terinte, au divorțat în 2004 din cauza infidelității bărbatului. Fostul cuplu mai are o fiică, Gloria, în vârstă de 19 ani. Cu doi ani în urmă, Ozana l-a dat în judecată pe Sorin pentru neplata pensiei alimentare a fiicei lor, care nu împlinise, la momentul acela, 18 ani.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton