Cum se simte fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, după infecția cu Campylobacter. Cum se transmite bacteria și ce simptome are

.

Fiul Giuliei Anghelescu (39 de ani) și al lui Vlad Huidu (43 de ani) s-a infectat cu bacteria Campylobacter. În urma infecției, Mikael Eduard, alintat de familie Mika, a ajuns la spital. Vezi în continuarea articolului ce simptome provoacă bacteria pe care a contractat-o și cum se simte băiatul în vârstă de 8 ani acum.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, internat în spital după infecția cu Campylobacter

Băiatul Giuliei și al lui Vlad Huidu a fost internat în spital după ce s-a infectat cu Campylobacter. Campylobacter este o bacterie care poate provoca infecții digestive, fiind una dintre cauzele principale ale gastroenteritei.

„Mika a cules un campylobacter… Gărgăunele ăsta e destul de obraznic, dar Mika e badass kid și o să îi vină de cap curând”, a scris Giulia Anghelescu în mediul online, în urmă cu două zile.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vorbesc despre infidelitate, după 12 ani de căsnicie. „Nu se întâmplă așa, peste noapte” / Exclusiv

Cum se simte Mikael acum

După o noapte petrecută în spital, Mika s-a întors acasă. Giulia și Vlad au fost luați prin surprindere de problema de sănătate a fiului lor, deoarece cuplul nici nu-și amintește ultima dată când Mika a fost bolnav.

„Ne simțim mult mai bine. Mulțumim pentru mesajele voastre. Vă pupăm! Transmitem de la fața locului, pentru că foarte multă lume a vrut să știe cum se simte Mika. Să știți că Mika se simte mult mai bine. Ia uite, ai zâmbetul până la urechi, la propriu. Mergem și acasă”, a povestit Giulia Anghelescu pe Instagram.

Citește și: Ce relație au Giulia Anghelescu și cumnatul ei, Șerban Huidu. Gluma pe care a făcut-o artista la America Express despre soțul ei și fratele lui

Cum se transmite Campylobacter și ce simptome provoacă

Transmiterea Campylobacter se poate realiza prin intermediul alimentelor contaminate, prin contact direct cu fecalele unei persoane infectate sau prin contactul cu anumite surse din mediul înconjurător. Carnea crudă de pasăre, laptele sau produsele lactate crude și apa contaminată sunt sursa principală de Campylobacter. Contaminarea produselor alimentare poate avea loc și în procesul de prelucrare sau manipulare.

Simptomele unei infecții cu Campylobacter includ febră, dureri de cap, crampe abdominale, greață, vărsături și diaree severă, adesea cu sânge. În unele cazuri rare, pot apărea și simptome neuro-musculare.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton