Cum se simte fata Roxanei Ciuhulescu după operația pentru scolioză. „A crescut cu 7 cm!”

.

Fiica Roxanei Ciuhulescu (44 de ani) a fost externată după operația de scolioză, suferită în urmă cu o săptămână.

Ana în vârstă de 15 ani este fata Roxanei din fosta ei relație cu Mihai Ivănescu și se lupta de mulți ani cu scolioza toraco-lombară. Operația suferită recent pentru că, în caz contrar, scolioza s-ar fi agravat.

„Ana a crescut cu 7 centimetri”

Roxana Ciuhulescu a declarat că Ana se simte din ce în ce mai bine, iar acum urmează recuperarea.

„Da, aseară ne-au externat din spital iar Ana este din ce în ce mai bine. Acum are dureri foarte mici care le putem asociat cu o febra musculară. Încă e slăbită, dar a dormit aseară ca un prunc, nu a avut probleme cu somnul. Aseară i-am făcut și baie, am spălat-o pe cap. De azi începe și kinetoterapia. Exerciții fizice care vor fi sub îndrumarea unui specialist. Ana a recuperat centimetri în înălțime pierduți prin curbura coloanei. În urma operației, Ana a crescut cu 7 centimetri”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru click.ro.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu în 2017, după 10 ani de mariaj. Tot pentru aceeași sursă, ea a mai declarat că fostul soț nu a intervenit cu ajutor financiar pentru fiica lui. Roxana spune că Ivănescu îi plătește fetei pensie alimentară, dar doar atât.

Citeşte şi: Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență. Cu ce confruntă Ana

Citeşte şi: Roxana Ciuhulescu, mesaj neașteptat după cinci ani de mariaj: „Dumnezeu știe ce va fi mai departe”

Citeşte şi: Roxana Ciuhulescu, despre viața de familie, împliniri și compromisuri: “Am învățat din fragedă copilărie să mă imunizez la răutăți” / Exclusiv

Citeşte şi: Roxana Ciuhulescu, primele imagini din noua casă: „Suntem bucuroși și liniștiți”

Înainte de operație, ea a mai povestit cum a încercat de-a lungul anilor să rezolve problema Anei prin diverse metode, dar nimic nu a dat rezultate.

„Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

„Viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol.

După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile”, a transmis vedeta pe Facebook.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton