Cum se menține în formă Nea Mărin, la 65 de ani. Alimentul la care a renunțat de 25 de ani

.

Nea Mărin are 65 de ani și continuă să danseze și să prezinte emisiuni televizate. Acesta a dezvăluit că este adeptul unui stil de viață sănătos și a renunțat, în urmă cu peste două decenii la un aliment pe care românii îl consumă zilnic.

Coregraful, care pune pe jar vedetele invitate în emisiunea sa de pe Antena 1, are o energie de invidiat. Nu doar că își conduce în continuare trupa de dans, dar reușește să țină pasul cu invitații săi, majoritatea mult mai tineri ca el.

Alimentul la care Nea Mărin a renunțat de 25 de ani

Nea Mărin are o condiție fizică de invidiat, iar pe lângă sportul pe care îl practică, acesta are mare grijă și la alimentația sa. Simpaticul prezentator a dezvăluit în cadrul emisiunii sale, „Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea”, că a renunțat la unul dintre alimentele care se regăsesc pe masa majoritatea românilor, în fiecare zi. Coregraful spune că de 25 de ani nu s-a mai atins de niciun fel de mezeluri.

Aflat la o fermă de curcani, unde i-au servit pe toți cu mezeluri țărănești făcute de români, Nea Mărin i-a surprins pe toți cu afirmația făcută.

Sunt 25 de ani de când n-am mai mâncat niciun fel de mezel. Vorbesc serios, deloc”, a spus Nea Mărin.

Pentru prima oară, în 25 de ani, Nea Marin gustă mezeluri pentru că sunt proaspete și făcute aici”, a precizat Radu Bucălae.

Citește și: Imagini rare cu familia lui Nea Mărin. Coregraful și-a cunoscut soția în copilărie. „Ea este cea care mă împinge de la spate!”

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital după filmările „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”: „O premieră, deloc plăcută”

Citește și: Fiica Ronei Hartner, terorizată de propriul tată. Cu ce o amenință Rocco Sedano. „Nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură”

Citește și: De la ce vârstă sunt Alexia Eram și Mario Fresh împreună: „Sunt fericită că am putut rămâne unul lângă celălalt atâția ani” / Exclusiv

Coregraful, însurat de 45 de ani cu Mioara Barbu

Nea Mărin, pe numele său adevărat Marin Barbu, este însurat de peste patru decenii cu Mioara, femeia care i-a dăruit și două fete, Dana și Larisa.

Coregraful recunoaște că soția a fost cea care l-a sprijinit în tot ceea ce și-a propus să facă, chiar dacă viața nu a fost întotdeauna blândă cu ei. Cei doi au avut un fiu care a murit la scurt timp după naștere.

Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit coregraful în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, după Revoluție, el a fost nevoit să renunțe la pasiune sa pentru a-și întreține familia.

Am avut momente foarte grele. Înainte de Revoluție, eram prim-solist, dansam la toate cârciumele. Aveam spectacol de la 18:30 până la 20:30 și la 21:30 eram la Pescărușul. A doua zi aveam spectacol la bulevard. Am dus-o așa vreo 10 ani. La Revoluție, când eram obișnuit să am atâta activitate, să vină și 23 august. M-am trezit cu doi copii, unul de doi ani, Larisa, și cealaltă de opt ani, fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie”, a povestit Marin Barbu în timpul unui podcast.

A fost nevoit să stea o perioadă departe de familie, astfel că soția sa s-a ocupat de creșeterea și educația fetelor lor.

Un an am fost taximetrist. I-am dus pe lăutari la nunți și, după un an și jumătate, cam pe la începutul lui 1992 am început iarăși turneele. Am început să predau în străinătate. Unde n-am fost? Din Ungaria până în Belgia, Franța, Olanda. Am lucrat cu mulți la cursuri: am avut elevi din Taiwan, Hong Kong, americani, japonezi”, a mai spus el.

Acum că au iețit amândoi la pensie, a venit rândul lui Nea Mărin să se ocupe de nepoți și să-și răsfețe soția.

În ultimul timp am zis să-mi iau soția la evenimente, că destul a stat fără mine, ani de zile. A ieșit la pensie, am ieșit și eu la pensie și acum avem timp să ne ocupăm mai mult de noi. În viață așa e… unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine. La mine așa a fost, soția mea m-a sprijinit foarte mult, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Dacă nu ai în spate o femeie care să te susțină, nu poți să faci nimic”, a precizat el, potrivit Ciao.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nea Mărin

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton