Cum se menține Elwira Petre în formă. Soția lui Mihai Petre vrea să slăbească și a dezvăluit ce face în fiecare zi

.

La 41 de ani, Elwira Petre are o siluetă de invidiat. Aceasta spune, însă, că s-a îngrășat, iar acum muncește din greu să scape de kilogramele în plus, acumulate pe timpul vacanței.

Soția lui Mihai Petre duce un stil de viață ordonat și sănătos și obișnuiește să facă mult sport pentru a se menține în formă. Pe timpul vacanței se pare că a renunțat la rutina sa și s-a îngrășat puțin. Acum, aceasta s-a întors în sala de sport pentru a reveni la silueta ideală.

Cum se menține Elwira Petre în formă

Elwira Petre a adoptat un stil de viață sănătos și încearcă să nu se îndepărteze de la el. Aceasta obișnuiește să aibă grijă de ea, astfel că intră zilnic în sala de forță. Acum, la întoarcerea din vacanță, soția lui Mihai Petre a mărturisit că a renunțat la antrenamente o perioadă, iar acest lucru a costat-o. A revenit acasă cu câteva kilograme în plus.

Elwira este pregătită să scape de kilogramele acumulate, astfel că a revenit rapid la antrenamente și le-a dezvăluit și urmăritorilor ei cum reușește să se mențină în formă și să scape de kilogramele în plus.

Citește și: Cum își întărește Elwira Petre imunitatea. Mixul cu care spune că se protejează de gripă: „Mă întorc la remedii naturiste”

Citește și: Elwira Petre, trucuri de beauty pentru femeile de peste 40 de ani: „Tenul meu s-a schimbat dramatic”

„După 2 luni de vacanță și câteva kilograme în plus m-am reapucat de antrenamente de forța. Șiiiii a fost mai dificil decât mă așteptam! În fiecare minut am regretat că am făcut pauza asta, a fost chiar greu… mâine cu siguranța mă voi trezi cu febră musculară. Dar o să revin în forma cât de curând, voi persevera pentru că știu câte beneficii îmi oferă sportul”, a afirmat soția lui Mihai Petre pe Instagram.

Soția lui Mihai Petre, despre beneficiile sportului

Mai mult, ea și-a îndemnat admiratorii să facă sport zilnic, expunându-le câteva beneficii pe care mișcarea o are asupra organismului.

„Cu 20 de minute de sport zilnic poți avea:

  • Corp mai armonios
  • Balans mai bun
  • Postura corectă
  • Musculatura puternică, ceea ce va scadea riscul de accidentări
  • Vei dormi mai bine
  • Vei fi mai încrezător
  • Vei avea mintea limpede
  • Vei face față mai bine stresului în timpul zilei”, a precizat Elwira Petre.

Citește și: Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. Ritualul de la care Elwira Petre nu se abate

Citește și: Elwira Petre și-a îmbrățișat vârsta. Cum se menține în formă la 41 de ani: „Nu pot opri timpul, nici nu vreau”

Dansatoarea a mărturisit că primul antrenament după vacanță a fost unul dificil, însă nu intenționează să renunțe.

„Cum sună asta? Eu le simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență. Chiar dacă a fost mai greuț astăzi, nu mă las. Mai ales că formele ușoare de mișcare sunt la îndemână: alergat, o plimbare cu bicicleta, mers alert pe jos 15-20 minute, chiar și curățenie intensă în casă”, a mai spus Elwira Petre.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elwira Petre

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton