Cum se menține Andreea Mantea în formă la 37 de ani. Care sunt alimentele care nu-i lipsesc din frigider: „Cât mai natural” / Exclusiv

.

Andreea Mantea (37 de ani) a dezvoltat în urmă cu câțiva ani mai multe alergii alimentare. Deși reprezintă și un avantaj, pentru că o ajută să se mențină în formă, prezentatoarea de la „Casa Iubirii” și-a descris în glumă alergiile drept „cel mai mare blestem”. La Fresh by Unica, Andreea ne-a dezvăluit ce alimente evită, care sunt preparatele ei preferate, dar și ce mișcare face pentru a se menține în formă.

Andreea Mantea a spus din ce câștigă mai bine, din TV sau din online

Andreea Mantea este, fără doar și poate, una dintre cele îndrăgite personalități TV din țara noastră. Naturalețea și dezinvoltura ei pe micul ecran, dar și în afara lui au făcut-o un om iubit atât la TV, cât și în mediul online. Prezentatoarea de la Kanal D are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram și ne-a dezvăluit fără reținere din ce domeniu de activitate câștigă mai bine.

„Din TV. Eu nu pot să spun că am o carieră în online”, a spus Andreea Mantea, la Fresh by Unica.

În primul și-n primul rând, pentru Andreea Mantea social media este o platformă prin care ține legătura cu cei care o apreciază.

„Vorbesc cu foarte multe persoane pe care eu nu le cunosc Și nu public, în privat. Adică am o groază de prietene, de doamne, cu care vorbesc. Cu mesaje vocale. Le trimit videoclipuri și selfie-uri și ele mie. Pentru mine asta înseamnă rețelele sociale, să socializăm. Și încerc să fiu ascultătoare și să postez cât mai des și să pun cât mai multe poze, dar nu prea îmi iese”, a mai spus Andreea Mantea, pentru Unica.ro.

Citește și: Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are: „Cred în Divinitate” / Exclusiv

La ce alimente este alergică Andreea Mantea

Prezența aproape zilnică în fața camerelor de filmat o motivează pe Andreea Mantea să acorde o atenție deosebită aspectului ei fizic, de la siluetă până la ținută, machiaj și păr. Deși o ajută să se mențină, alergiile alimentare și boala autoimună o obligă pe Andreea Mantea să fie foarte selectivă în ceea ce privește alimentația.

Andreea Mantea este alergică la ceapă, cireșe, pește, dude și la foarte multe E-uri.

Citește și: „Fel și fel de oameni îmi spun că nu fac bine”. Andreea Mantea a spus de ce refuză să fie într-o relație / Video exclusiv

„Ăsta este un blestem”

„Mi-e foarte greu. Ăsta este un blestem, e cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. Din nou, mă alint, dar la cât sunt eu de pofticioasă, cum să mi se întâmple fix mie asta. Mă rog, un scop are. Nu știu care, să arăt așa. (zâmbește) Încerc să mănânc cât mai natural posibil. Nu-mi iese de fiecare dată”, a glumit Andreea Mantea, la Fresh by Unica.

Andreea Mantea iubește tot ceea ce este interzis când vine vorba de mâncare. Iubește și sushi-ul, pe care nu are voie să-l consume, dar și sarmalele, ciorbele și turtele cu brânză. Condiționată de alergiile sale însă, se rezumă la friptură cu salată, broccoli, avocado, kiwi, nuci, semințe de dovleac crude, nuci și ouă, printre altele.

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fostele relații: „M-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam” / Exclusiv

Ce fel de mișcare face prezentatoarea de la Kanal D

Cât despre mișcare, prezentatoarea show-ului „Casa Iubirii” ne-a dezvăluit că nu face sală, dar că ea și fiul ei, David, își încep aproape fiecare dimineață dansând.

„Muzică, dans, nebunie prin casă ca să ne trezim, voie bună. Toate geamurile deschise, respirăm, stăm în anumite poziții, încercăm să facem un fel de yoga. Cam asta este mișcarea noastră”, a mai spus Andreea Mantea, la Fresh by Unica.

Citește și: Andreea Mantea a spus care i se pare cea mai mare provocare ca mamă singură. Fiul ei are 8 ani: „Săracul nu mai înțelege” / Exclusiv

Urmărește interviul complet cu Andreea Mantea mai jos sau pe canalul nostru oficial de YouTube!

Nu rata Fresh by Unica, în fiecare miercuri, de la ora 19:00!

În cadrul interviurilor Fresh by Unica dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes, în fiecare miercuri, de la ora 19:00.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman, Dr. Costin Dămășaru, Iulia Pârlea, Diana Munteanu, Maria Iordănescu, Andreea Mantea, Lidia Buble și Elena Gheorghe.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Unica.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton