Cum se menține Ana Maria Barnoschi slabă și cu ce produse își îngrijește tenul: „Mănânc mult pește, fructe de mare” / Exclusiv

.

La 31 de ani, Ana Maria Barnoschi uimește cu trupul ei zvelt. Prezentatoarea, care face echipă la Kanal D, la Roata Norocului, cu Bursucu, admite că nu face un efort deosebit ca să se mențină în formă, dar respectă câteva reguli.

O atenție deosebită o acordă vedeta și tenului, iar rezultatele se văd. Ana Maria Barnoschi adaugă sau scoate produse din rutina de îngrijire, dar demachiantul, apa termală și SFP-ul nu îi lipsesc.

Ana Maria Barnoschi, despre produsele de beauty de care nu se desparte

Am aflat de la Ana Maria Barnoschi câteva dintre secretele ei în materie de beauty și alimentație, unele care, cu siguranță, o vor ajuta să strălucească și la nunta pe care o plănuiește. Iată ce mărturisiri a făcut vedeta Kanal D, pentru UNICA.ro!

“Indiferent de momentul zilei, dimineață sau seară, mă demachiez temeinic. Folosesc apă termală, acid hialuronic, cremă de hidratare și SPF indiferent de anotimp. În funcție de nevoile tenului, mai adaug sau mai scot produse din rutină, dar demachiantul, apa termală și SFP-ul nu lipsesc. Pe lângă asta merg lunar la tratamente faciale pentru curățare și hidratare în profunzime”, mărturisește Ana Maria Barnoschi, pentru UNICA.RO.

Ana Maria Barnoschi: “Mănânc foarte mult pește, fructe de mare”

Ana Maria Barnoschi recunoaște că nu a ținut niciodată o dietă, pentru că nu a fost cazul. Cu toate astea, vedeta de la Kanal D încearcă să aibă un regim sănătos de viață și să facă mișcare. “Mănânc foarte mult pește, fructe de mare, legume, orez, paste. Am început să mai reduc cantitatea de carne, am scos din alimentație puiul și încerc să consum doar carne de vită sau porc, în funcție de nevoile corpului sau de ce am poftă.

Încerc să mănânc cât de cât sănătos și fac și mișcare săptămânal, cât de des pot merg la sală. Nu s-a pus niciodată problema, în cazul meu, să scap de kilograme în plus, dimpotrivă, se pune problema să mai adaug câteva kilograme”, mai spune Ana Maria Barnoschi, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Adelina Chivu a împlinit 42 de ani. Cum a arătat mireasă, în ziua nunții cu Cristi Chivu, în 2008

Citeşte și: Christina Aguilera, apariție spectaculoasă, după ce a slăbit 18 kg. Artista s-a luptat mulți ani cu fluctuațiie de greutate

Citeşte și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

Citeşte și: Cum arată apartamentul din New York în care locuiesc Ryan Reynolds și Blake Lively. Dormitorul a fost decorat de actriță

Citeşte și: Selena Gomez se retrage din muzică. „Sunt obosită! Nu am vrut niciodată să fiu cântăreață cu normă întreagă”

„Îmi place să merg la masaj, mai ales la cel de relaxare”

Pe lângă rutina de îngrijire pe care o respectă temeinică și meniul sănătos pe care îl are, Ana Maria Barnoschi merge la masaj și face anumite tratamente pentru corp. “Fac un tratament care mie mi se pare foarte bun, Eximia. Eu, fiind slabă, tratamentele clasice nu au efect. Am încercat de-a lungul timpului tot felul de tratamente, însă la acesta mi s-a părut că se văd rezultatele.

Îmi place să merg la masaj, mai ales la cel de relaxare, pentru că după o zi de filmări sau după ce merg la sală, simt nevoia să relaxez musculatura”, adaugă ea, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton