Cum se menține Adina Buzatu în formă la 46 de ani. La ce intervenții estetice apelează anual. „Mă ador”

.

Adina Buzatu (46 de ani) se află în vacanță în Cuba. De acolo, stilista a publicat mai multe fotografii în costum de baie pe Instagram. Adina are o siluetă armonioasă, rezultatul unui efort constant. În mediul online, stilista a spus cum se menține la 46 de ani.

După o îndelungată căutare de sine, Adina Buzatu a descoperit cine este, ce poate și ce își dorește. Se acceptă așa cum este și nu-i este teamă să îmbătrânească, dar acordă o atenție deosebită atât felului în care se simte, cât și felului în care arată.

Frumusețea costă timp și bani. Adina Buzatu a enumerat toate procedurile la care apelează într-un an pentru a se menține în formă

Flatată de complimentele comunității sale online, Adina Buzatu a răspuns onest curiozităților acestora în ceea ce privește aspectul ei fizic, de la siluetă, la îngrijirea pielii și părului. Pe Instagram, stilista a enumerat toate procedurile la care apelează într-un an pentru a se menține în formă la vârsta de 46 de ani.

„Pentru că mă cunosc bine, am descoperit că mă plac, în perfecțiunile și imperfecțiunile mele, iar uneori mă ador de-a dreptu’. Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire. N-am niciun regret pentru trecerea timpului. Vremea ce-a trecut m-a împlinit și m-a adus aici, în acest moment al vieții în care sunt stăpână pe mine și pe direcția în care am hotărât că vreau să mă îndrept”, a scris Adina Buzatu pe Instagram.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Adina Buzatu după despărțirea de tatăl fiicei sale? „Am avut grijă să am o conduită morală potrivită în fața copilului”/ Exclusiv

Citește și: Adina Buzatu, dezvăluiri despre scandalul hainelor contrafăcute. „Mă luptam cu niște minciuni”. Cum a făcut primii bani / Video

Ce tratamente corporale face Adina Buzatu

Și-a continuat postarea încurajându-și urmăritorii să se adreseze unui specialist pentru sfaturi personalizate, iar apoi enumerând tot ceea ce implică întreținerea sa anuală. Adina Buzatu practică Pilates, face sală și aerobic și urmează un program de nutriție personalizat. Se tunde, vopsește și coafează regulat la salon. Tot la salon își întreține și manichiura și pedichiura.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, Adina Buzatu este adepta masajelor faciale și tratamentelor cosmetice de curățare facială prin microdermabraziune și cu spatulă cu ultrasunete și jetpeel. Totodată, îi plac tratamentele LPG și de radiofrecvență NuEra. De asemenea, Adina Buzaru face masaje corporale de relaxare și cu bambus și remodelare corporală cu EmSculpt pentru fese și abdomen și remodelare facială cu EmFace.

Citește și: Adina Buzatu cântărea 108 kg la 20 de ani. „Credeam că mănânci cât vrei, ai născut și ești slabă!”/ Exclusiv

Citește și: Cum și-a câștigat Adina Buzatu primii bani, la 14 ani. „Făceam cam 1.500 de lei în două ore”

Cum își menține Adina Buzatu tenul ferm și lipsit de riduri

Tehnica LPG constă în stimularea adipocitelor pentru eliminarea treptată a depozitelor dificile de grăsimi din partea superioară și inferioară a corpului, diminuând efectul de coajă de portocală și vergeturile. Radiofrecvența este o metodă de tratament apărută prima oară în 2002 prin care poate fi declanșat răspunsul natural al pielii pentru a revitaliza și reînnoi structura internă.

Pentru calitatea pielii, Adina Buzatu își injectează vitamine, toxină botulinică și acid hialuronic în ten. Adina Buzatu a mai apelat la tratamente de microneedling cu nanopors și de blefaroplastie cu endymed pro. „În afara operației de lip lift nu am intervenții chirurgicale la nivelul feței”, a mai scris Adina Buzatu în mediul online.

Foto: Instagram/Adina Buzatu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton