Cum se menține actrița Victoria Raileanu în formă. „Mănânc foarte multe salate. Carne nu prea” / Video exclusiv

.

Victoria Raileanu pare să fi câștigat loteria ADN-ului când vine vorba de siluetă. În același timp, însă, actrița este adepta unui stil de viață activ și unei alimentații echilibrate. Aflată la filmările celui mai nou proiect, comedia „Klaus și Barroso”, Victoria Raileanu ne-a spus cum se menține în formă.

Victoria Raileanu spune că este destul de disciplinată când vine vorba de alimentația ei. În special în ultima vreme, actrița a devenit mai atentă la felul în care mănâncă, astfel încât să aibă o alimentație sănătoasă spre foarte sănătoasă.

Cum se menține actrița Victoria Raileanu în formă. „Îmi ascult corpul cât de mult pot”

„Cred că ține și de felul în care sunt obișnuită. Nu mă dau în vânt după dulciuri sau după mâncare, să mănânc… (n.red.: în cantități mari). Sunt gurmandă, îmi place mâncarea foarte mult, dar nu dau iama într-o masă de obicei”, a declarat Victoria Raileanu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Actrița crede că silueta ei se datorează și ADN-ului, mărturisindu-ne că atât mama, cât și tatăl ei sunt încă foarte activi. „Amândoi arată foarte bine pentru vârsta lor”, ne-a mai spus actrița. „Cred că ține de fiecare în parte, de cum alege să se simtă bine în pielea lui. Înțeleg și sunt convinsă că sunt persoane care au mai multe kilograme, dar asta îi face pe ei fericiți și asta mi se pare foarte ok”, a completat.

Citește și: Victoria Raileanu a vorbit despre terapie când mulți nu aveau curajul să o facă: „Am căpătat un fel de smerenie” / Video exclusiv

„Mănânc foarte multe salate pentru că recunosc că le și fac foarte bune. Carne nu prea, foarte rar. Îmi ascult corpul cât de mult pot, văd când îmi cere carne. De dimineață am mâncat o salată cu avocado, mozzarella și roșii și o altă salată de conopidă cu broccoli, cu niște proteină, niște iaurt, încerc să am de toate”, a mai declarat Victoria Raileanu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Ca activitate fizică, Victoria spune că recent a descoperit înotul, alături de fiul ei, Carol. Iar din toamnă, actrița va relua antrenamentele de Pilates pe Reformer. Acest sport poate fi practicat de oricine și sprijină tonifierea și întreținerea siluetei. Totodată, prezintă beneficii pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizică. În copilărie și adolescență, Victoria Raileanu a făcut balet și echitație.

Cine este Victoria Raileanu

Victoria Raileanu și-a început activitatea la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara, în spectacolele „We can dance“ (Mihaelei Lichiardopol) și „Krumm” (Radu Afrim). A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București, iar, pe parcursul celor 3 ani de facultate, a jucat în „Daria, iubirea mea” și „Doctori de mame” (Media Pro Pictures). Și-a făcut debutul cinematografic în „The Whistleblower”, alături de actori precum Rachel Weisz și Monica Bellucci.

Citește și: Victoria Raileanu, despre provocările actuale în postura de actriță: „Simt că există presiunea constantă a aspectului fizic”

Victoria Raileanu a făcut parte din distribuția serialului „Vlad”. Este actriță de teatru de improvizație în Trupa iELE și de doi ani este trainer de actorie la Academia Studiourile Buftea. Spectacolul „Taximetriști” este al doilea proiect la care a lucrat cu Bogdan Th. Olteanu. Primul a fost spectacolul „Cea mai călduroasă zi din an”. Colaborarea cu Bogdan a continuat cu filmele „Taximetriști” și „Klaus și Barroso”.

Citește și: Cât a costat rochia Victoriei Răileanu de la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu / Video

Din 2021, Victoria Raileanu formează un cuplu cu Adrian Ștefănescu, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating. Cuplul s-a logodit la Paris la începutul anului acesta și s-a căsătorit civil în iulie, în Grecia, pe un vas. Victoria și primul soț, actorul Conrad Mericoffer, s-au separat în 2019.

Foto: Instagram/Victoria Raileanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton