Cum se înţelege Iulia Albu cu părinţii ei, după ani de zile în care nu și-au vorbit: „Îmi pare rău că nu m-au iubit”

.

Relațiile de familie pot fi complexe și dificil de navigat, iar pentru Iulia Albu, această complexitate a fost resimțită intens de-a lungul timpului. După ani de zile în care nu și-a vorbit cu părinții, vedeta a dezvăluit care este acum relaţia cu cei care i-au dat viaţă.

De ce Iulia Albu şi părinţii ei nu şi-au mai vorbit ani de zile

Iulia Albu, cunoscută pentru stilul său excentric și aparițiile publice pline de personalitate, a dezvăluit în trecut că relația cu părinții ei a fost tensionată și dificilă. Problemele au început în momentul în care Iulia a decis să se căsătorească cu Mihai Albu, un mariaj care nu a fost aprobat de părinții ei. Această dezaprobare a dus la o ruptură semnificativă între stilistă și părinții săi, o distanțare care a durat mulți ani.

Citeşte şi: Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională: „Este un copil minunat, care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite” / Exclusiv

Citeşte şi: Mihai Albu, atac la adresa Iuliei Albu după ce a spus că „nu era cazul” ca Mikaela să afle de cancerul lui înainte de examene

„Relația cu părinții mei s-a rupt după ce m-am căsătorit cu Albu. Am plâns din cauza lor, la America Express, în momentul în care am primit scrisoare doar de la sora mea și de la părinții lui Mike. Am și spus atunci că-mi pare rău că ai mei nu m-au iubit.”, a mărturisit Iulia Albu, amintindu-și de momentele dureroase pe care le-a trăit, potrivit cancan.ro.

A izbucnit în lacrimi la „America Express” din cauza relaţiei cu părinţii

Participarea Iuliei la emisiunea „America Express” a scos la iveală multe aspecte neștiute despre viața sa personală și relația cu familia. În timpul emisiunii, fosta concurentă a vorbit deschis despre distanțarea de părinții ei și despre durerea pe care a simțit-o în momentul în care a realizat că nu primește sprijinul lor.

Aceasta a avut un moment de vulnerabilitate atunci când a primit scrisori de încurajare din partea surorii sale şi din partea părinţilor lui Mike, partenerul de viaţă şi cel cu care a participat în cadrul competiţiei de la Antena 1, dar nu şi din partea celor care i-au dat viaţă.

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri despre logodna cu iubitul ei, Mike: „Am decis să nu accept cereri în căsătorie” / Exclusiv

„Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, declara Iulia Albu cu lacrimi în ochi, potrivit sursei menţionate anterior.

După ani de zile, Iulia Albu şi părinţii ei s-au împăcat

Spre surprinderea tuturor, după ani de zile în care nu și-au vorbit, Iulia Albu a anunțat că a reușit să se împace cu părinții săi. Aceasta nu a fost doar o simplă reluare a legăturilor, ci o reconstrucție profundă a relației, care acum este mai puternică decât oricând. Stilista a mărturisit pentru cancan.ro că lucrurile au intrat pe făgașul normal și că acum se înțelege foarte bine cu părinții săi.

„Relația cu părinții mei este în acest moment una foarte bună. Ne-am apropiat din nou, iar lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie. Mikaela petrece în fiecare săptămână câteva zile cu ei, ceea ce îmi umple inima de bucurie. Părinții mei s-au implicat în ultima perioadă foarte mult. Familia este totul”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Această împăcare a adus o schimbare semnificativă în viața Iuliei. Faptul că fiica sa, Mikaela, petrece timp cu bunicii săi este o sursă de mare bucurie pentru vedetă, întărind legăturile de familie și oferind un sentiment de unitate și sprijin.

Reconcilierea cu părinții săi a permis Iuliei Albu să privească înainte cu optimism și speranță. Această împăcare nu doar că a adus liniște și fericire în viața ei, dar a și deschis calea pentru noi oportunități de a întări relațiile familiale.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton