Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

.

Povestea de dragoste dintre Adina Postelnicu și rapperul Glance s-a înfiripat în studioul de înregistrări în urmă cu 10 ani și a fost deconspirată de paparazzii care i-au surprins împreună. La acea vreme, multă lume a fost sceptică în privința relației dintre cei doi artiști, poate și pentru că diferența de vârstă dintre ei este de 11 ani. Iată că iubirea lor a trecut proba timpului și astăzi formează o familie frumoasă, Glance și Adina fiind părinții unei fetițe adorabile Zaynab Maria în vârstă de 4 ani. În exclusivitate pentru UNICA.ro, cântăreața a făcut dezvăluiri despre familia ei, cum se înțelege cu mama lui Glance, teama pe care a avut-o la începutul relației cu iubitul ei arab, dar și ce spune despre mărirea familiei cu încă un copil.

Adina Postelnicu l-a cunoscut pe Glance când acesta avea doar 18 ani. Nu și-a imaginat că, de la o colaborare pe plan profesional care a avut loc câțiva ani mai târziu, va ajunge să își întemeieze o familie cu el.

Adina Postelnicu despre debutul relației cu Glance: “Ești sigur că asta vrei? Pentru că, totuși, sunt cu 11 ani mai mare decât tine”

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, cei doi artiști formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, reușind să treacă peste comentariile răutăcioase care au existat în momentul în care s-a aflat că sunt împreună. “Când ne-am văzut prima dată el avea 18 ani, am avut piesa Sexy Girl împreună, mare hit al formației noastre, și atunci normal că nu l-am băgat în seamă, aveam 29 de ani, nu m-am uitat la el”, ne-a spus ea despre prima interacțiune dintre ei.

Citește și:  Cum și când a aflat fiica Oanei Ioniță cine e tatăl ei biologic. „E o situație de viață!”

Citește și: Smiley, antrenor la „Vocea României” și tată cu normă întreagă: „Este o provocare să respectăm intimitatea copilului” / Exclusiv

Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

Ulterior, muzica i-a adus din nou împreună, doar că Adina l-a văzut cu alți ochi și el a fost cel care a făcut primul pas.

„Toți făceau pariuri dacă o să rezistăm sau nu împreună și uite că el a fost cel curajos”

“El a fost curajosul. Noi ne știam de foarte mulți ani. 4-5 ani mai târziu ne-am reîntâlnit, altă piesă pe care am făcut-o împreună și atunci ne-am îndrăgostit. A fost o nebunie. Amândoi ieșiserăm din relații și practic am început așa destăinuindu-ne unul celuilalt prin ce am trecut și ce am făcut și ne vedeam toată ziua la studio.

Într-o zi pur și simplu m-a luat de mână și aia a fost. I-am spus: ‘Ești sigur că asta vrei? Pentru că, totuși, sunt cu 11 ani mai mare decât tine’. Eu eram foarte nesigură, mă gândeam că o să spună toată lumea că am înnebunit, ceea ce s-a și întâmplat atunci. Toți făceau pariuri dacă o să rezistăm sau nu împreună și uite că el a fost cel curajos. “Nu ne interesează gura lumii! Hai, să vedem ce putem face împreună”. Și uite am făcut un copil împreună!”, a declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro, Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu cu mama lui Glance? “Soacră-mea e psiholog, socrul meu este medic”

Adina Postelnicu a avut, încă de la începutul relației cu Glance, ocazia să îi cunoască părinții și să stabilească o comunicare eficientă cu ei, aceștia fiind stabiliți în Capitală. “Nu am ajuns încă în Yemen, din păcate e departe și acolo e și război, e puțin complicat să plecăm în vremurile astea. Părinții lui sunt aici, locuiesc în București. Soacră-mea e psiholog, socrul meu este medic, a terminat Medicina aici, așa s-au cunoscut. El este yemenit venit în România, s-au stabilit în București”, a declarat, pentru UNICA.ro, artista.

Citește și:  Adina de la Heaven a spus cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Apropiată de vârstă cu soacra ei, Adina are o relație strânsă cu ea, mai ales că întotdeauna mama lui Glance îi susține punctul de vedere, inclusiv în fața fiului său. Nora și soacra nu s-au întâlnit în postura de client – psiholog, întrucât mama lui Glance nu face terapie cu membrii familiei. În schimb, vorbesc destul de mult, întrucât s-a legat și o prietenie strânsă dincolo de relația de familie.

Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

“Vorbim foarte mult, soacra mea este mai mare decât mine cu doar 6 ani, ea are 50 de ani, Glance este mai mic decât mine cu 11 ani și l-a și făcut foarte devreme, la 18 ani l-a născut. Vorbim foarte mult, ne sfătuim, e genul ăla de soacră foarte mișto și îmi ține mie apărarea nu fiului ei. La un moment dat i-am zis: chiar vreau să vorbim și mi-a zis: “Nu pot, știi bine că nu pot să fac terapie, cu familia nu se poate face niciodată. Așa că, dacă vrei, te trimit la o altă prietenă”, dar nu, nu am făcut terapie cu ea și nu va face cu mine”, a mărturisit, pentru UNICA.ro, Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu: “Întotdeauna m-am văzut cu doi copii”

Artista a devenit, pentru prima oară, mamă în urmă cu 4 ani, când a adus-o pe lume pe Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance. Amândoi sunt topiți după micuță, care a devenit centrul universului lor.

Citește și: Adina Postelnicu are sânii la care a visat. Intervenția chirurgicală prin care a trecut vedeta

Adina Postelnicu și iubitul ei afirmă că nu au în plan mărirea familiei, însă lasă destinul să își urmeze cursul firesc. “Nu, dar dacă se întâmplă, cu mare drag. Întotdeauna m-am văzut cu doi copii, dar am cumva senzația că nu știu dacă pot fi capabilă să-i iubesc la fel de mult. O iubesc de nu pot să respir, respir prin ea. Și nu știu dacă voi fi capabilă să ofer încă unui copil aceeași dragoste”, a mai spus, pentru UNICA.ro, Adina Postelnicu

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton