Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

.

Kate Middleton (42 ani) și Prințul William (42 ani) s-au confruntat cu cele mai grele șase luni din viețile lor, după ce Prințesa de Wales a avut mai multe probleme de sănătate. Mai întâi a suferit o operație abdominală, la începutul anului, iar în luna martie a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și trebuie să urmeze un tratament cu chimioterapie. Acum, un expert regal a vorbit despre căsnicia celor doi, pe fondul luptei lui Catherine cu cancerul.

Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales

Povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton a înflorit pe culoarele Universității St Andrews și a trecut cu brio testul timpului. Iar în ultimele șase luni au dovedit că pot trece peste orice obstacol le-ar pune viața în cale.

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului de Wales, Prințesa Catherine a distribuit pe rețelele de socializare o imagine în care acesta apare alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„La mulți ani, tata, cu toții te iubim atât de mult”, este mesajul lui Kate, care a însoțit fotografia. Prințul William a împlinit 42 de ani vineri, 21 iunie.

Expertul regal și fostul corespondent BBC, Jenny Bond, și-a împărtășit opiniile, sugerând că această fotografie spune multe nu doar despre legătura de durată a cuplului, ci și despre perspectiva lor plină de speranță.

„Ultimele luni au fost un test al parteneriatului lor puternic”, a dezvăluit Jennie pentru OK! Magazine, adăugând: „Cred că această fotografie ne spune că sunt încă capabili să sară de bucurie, chiar și în cele mai grele vremuri și că Kate a ales în mod deliberat o poză care vorbește despre optimismul lor pentru viitor”.

Citește și: Ce semnificație au cerceii și broșa purtate de Kate Middleton. Mesajul Prințesei de Wales după prima apariție publică de la diagnosticul de cancer

Citește și: Un expert în limbajul trupului a analizat prima apariție publică avută de Kate Middleton, de când a anunțat că are cancer. Ce a observat

„Ea îl adoră pe William – el este stânca ei și a susținut-o atât de altruist în tot acest timp și a fost criticat de public pentru că nu a făcut mai mult și pentru că s-a dedicat ei. Așa că ea își adoră bărbatul. Cred că mariajul lor este mai puternic ca niciodată”, a precizat experta în Casa Regală.

Cât de importantă este pentru William căsnicia cu Prințesa Catherine

Reflectând la creșterea prințului William într-o casă tumultoasă, Jenny a continuat să dezvăluie cât de important a fost pentru Prințul de Wales să aibă o căsnicie fericită, după ce a crescut într-o familie dezbinată, după despărțirea părinților săi, Regele Charles și Prințesa Diana.

De-a lungul timpului, au apărut numeroase relatări despre căsătoria turbulentă a lui Charles și Diana – inclusiv povești despre un tânăr William care și-a consolat mama, sprecurându-i șervețele pe sub ușa băii, când a auzit-o plângând.

Din fericire, Prințul William a reușit să se însoare din iubire, expertul regal explicând că acestuia îi place propriul său model de viață de familie.

Citește și: Ce a însemnat pentru Prințul William revenirea în public a lui Kate Middleton. Expresiile Prințului de Wales, analizate de un expert în limbajul trupului: „Cel mai emoționant semnal”

Citește și: Prințul William și cei trei copii, fotografie virală cu ocazia aniversării lui de 42 de ani: „Epică imagine!”. Mesajul lui Kate Middleton

Aceste ultime câteva luni au fost, probabil, cea mai dificilă perioadă din întreaga lor căsnicie și trebuie să-i fi zdruncinat puternic. Să te gândești la viitor trebuie să fi fost incredibil de neliniștitor, dar cred că acea imagine a fost aleasă în mod deliberat pentru a arăta că sunt acum cu toții într-o stare de spirit prin care pot privi viitorul cu pozitivitate”, a adpugat Jenny Bond.

După anunțul intervenției chirurgicale a prințesei și a diagnosticului ulterior de cancer, lui William i s-a oferit ocazia să se retragă din viața publică și să se dedice în întregime soției sale și celor trei copii ai săi, iar acest lucru, spune Jenny, i-a făcut pe Kate Middleton și Prințul William să se iubească și mai mult.

„William a spus absolut clar că Kate și copiii sunt prioritatea lui numărul unu și nimic nu îl va îndepărta de acea cale”, a precizat expertul regal.

După mai multe luni în care a rămas departe de viața publică, Prințesa de Wales a revenit, pentru câteva ore, la Trooping the Colour. Îmbrăcată într-un costum alb, Kate Middleton a radiat a fericire alături de soțul ei și cei trei copii ai lor, la balconul Palatului Buckingham.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton