Cum se descurcă Robert De Niro, la 80 de ani, în rolul de tată. Actorul are o fetiță de cinci luni

.

Robert De Niro are șapte copii, dar nu i-a plăcut niciodată să ducă munca grea în creșterea lor, iar asta se întâmplă și cu nou venita în peisaj, fetița lui de cinci luni. Nimeni nu îi poate cere lui Robert De Niro să schimbe un scutec, iar asta a înțeles toată lumea.

Actorul din producția„Goodfellas”, în vârstă de 80 de ani, a recunoscut că cele mai grele sarcini îi revin iubitei lui, Tiffany Chen, atunci când vine vorba de creșterea fiicei lor de 5 luni, Gia Virginia.

Robert de Niro: „Sunt acolo, îmi susțin iubita”

„Nu devine mai ușor”, a spus el, pentru The Guardian, într-un interviu, când a fost întrebat despre faptul că este tată de șapte copii. „Este ceea ce este. E bine. Adică, eu nu fac munca grea. Sunt acolo, îmi susțin iubita. Dar ea face treaba. Și avem un ajutor, care este atât de important”, a adăugat starul, făcând referire la partenera sa de 45 de ani, Tiffany Chen.

Când jurnalistul a întrebat dacă îi place rolul acesta, de tată, actorul din producția „Heat” a confirmat: „Desigur că da. Îmi place totul”.

Citeşte și: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Citeşte și: Tragedia care a lovit familia lui Robert De Niro. Actorul plânge pierderea nepotului de 19 ani

Robert De Niro și Tiffany Chen sunt împreună din 2021

Robert De Niro și Tiffany Chen, care au o relație din 2021, și-au întâmpinat primul copil în aprilie. Starul din filmul „Irishman” a dezvăluit cu nonșalanță că a devenit din nou tată în timp ce dădea declarații pentru ET Canada, în mai.

Actorul din Nașul a fost întrebat de un reporter cum se descurcă, în general, cu șase copii. Atunci, starul a precizat că nu are șase, ci șapte copii, apoi a recunoscut că o nouă ființă și-a făcut apariția în viața lui.

Robert De Niro are șapte copii cu patru femei

Mai târziu în aceeași lună, Gayle King a dezvăluit numele bebelușului, Gia, și prima fotografie cu ea a apărut în „CBS Mornings” . „Amândoi și-au dorit acest copil”, a spus Gayle.

Actorul are șapte copii cu patru femei – câte doi cu Diahnne Abbott, Toukie Smith și Grace Hightower, precum și unul cu Tiffant Chen. Starul din „Taxi Driver” spune că e când iubitor” și când sever cu puii lui.

Citeşte și: Robert De Niro a împlinit 80 de ani. Cum a sărbătorit momentul

Citeşte și: Nepotul lui Robert De Niro a sfârșit la fel ca Prince. Ce i-a adus moartea lui Leandro

Tragedia care a lovit familia actorului

Familia lui Robert De Niro a fost zguduită de o tragedie în urmă cu două luni. Nepotul actorului, Leandro De Niro Rodriquez, a murit la 19 ani. Leandro era fiul Drenei, în vârstă de 51 de ani, fiica adoptată de actor, și al artistului Carlos Rodriguez.

Când Robert și Abott s-au căsătorit în aprilie 1976, starul a adoptat-o pe fiica actriței, Drena, dintr-o relație anterioară. Micuța, care s-a născut în 1971, a luat la acea vreme numele de familie al tatălui ei vitreg.

Nu numai că a pășit pe urmele lui Robert de-a lungul anilor – cu filme precum „Great Expectations” și „Joy” – dar a lucrat și ca model și DJ. În plus, ea a creat compania de producție Daredevil Films and Television.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton