Cum sărbătoresc vedetele Sf. Alexandru. Designerul Alexandru Ciucu, alături de fiicele lui de ziua onomastică: „Ce să-mi doresc mai mult”

.

În fiecare an pe 30 august, românii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, episcop din secolul al III-lea, onorat ca martir și sfânt de către Biserica Ortodoxă Răsăriteană, Bisericile Ortodoxe Orientale și Biserica Romano-Catolică. Mai multe vedete din țara noastră își sărbătoresc onomastica în această zi. Printre ele se numără artistele Alexandra Stan și Alexandra Ungureanu, designerul Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu, și Alexia Eram, creatoare de conținut online și fiica prezentatoarei știrilor Pro TV Andreea Esca.

Cum au sărbătorit vedetele Sfântul Alexandru

Toți cei care poartă numele Alexandru, Alexandra sau alte versiuni inspirate de acestea se sărbătoresc anual pe data de 30 august. În mediul online, mai multe vedete au împărtășit comunităților lor cum își petrec onomastica.

Alexandru Ciucu

Creatorul de modă Alexandru Ciucu, fostul soț al artistei Alina Sorescu, s-a sărbătorit alături de fiicele lor, Carolina și Raisa.

„De ziua mea, cu fetele mele. Ce să-mi doresc mai mult de Sfântul Alexandru? La mulți ani sărbătoriților de azi! Mulțumesc pentru urări!”, a scris designerul pe rețelele sociale.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se judecă de doi ani în instanță pentru programul fetițelor lor. Designerul a cerut inițial ca domiciliul lor să fie la el, în casa în care au locuit toți patru până ca Alina să se mute. După ce această solicitate a fost refuzată de instanță, bărbatul a cerut ca Raisa și Carolina să locuiască o săptămână la el și una la Alina. Cântăreața luptă, pentru stabilitatea celor mici, ca domiciliul lor să fie la ea.

Citește și: Alina Sorescu a spus care e cea mai mare provocare a ei în rolul de mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat” / Exclusiv

Alexia Eram

Pentru Alexia Eram este o sărbătoare dublă. Astăzi își serbează onomastica, iar mâine ziua de naștere. Pe 31 august 2024, Alexia împlinește 24 de ani. Tânăra creatoare de conținut digital este renumită pentru petrecerile aniversare spectaculoase pe care și le organizează an de an singură și până în cel mai mic detaliu.

Alexia și-a început dimineața cu o cafea, apoi a făcut o oprire la salon pentru a se machia și coafa pentru petrecerea ei din această seară. „Pregătită pentru ziua mea”, a spus la Instagram Story. Ulterior a transmis urări celor care, la fel ca ea, își sărbătoresc astăzi onomastica. Apoi, Alexia a repostat urarea de „La mulți ani!” primită de la mama ei pe rețelele sociale.

„La mulți ani de ziua numelui celei care nici în vacanță nu se oprește din nimic. Te iubesc!”, a scris Andreea Esca la Instagram Story, pe un videoclip în care Alexia se antrenează în vacanță.

Andreea Esca și fiica ei sunt născute la doar două zile diferență una de celalată. Jurnalista s-a sărbătorit recent, așadar, alături de familie, în vacanță în Grecia. Astăzi este și ziua tatălui Alexiei, Alexandre Eram, soțul știristei de la Pro TV.

Citește și: Ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris Eram mamei lor, Andreea Esca, de ziua ei: „Nu și-a dat seama de ce îi pregătisem”

Alexandra Stan

Alexandra Stan se sărbătorește făcând ceea ce iubește cel mai mult. Cântăreața se va afla pe scenă în această seară, la Rooftop Palas din Iași.

„Diseară bem de ziua mea la Iași!”, a scris artista la Instagram Story.

Citește și: Alexandra Stan, singură de doi ani: „Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor” / Exclusiv

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu și-a petrecut ziua de nume într-un decor de poveste, în mijlocul unui lan de floarea soarelui.

„La mulți ani tizilor mei! Să ne fie pavăză Sfântul Alexandru! Salutări din lanul de floarea-soarelui (unele cam nebune, unele trecute)”, a scris cântăreață pe Instagram.

Alte vedete care se sărbătoresc astăzi mai sunt Alex Velea, Alexandru Țiriac și Alexandra Dinu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton