Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

.

Coldplay a concertat miercuri seară, 12 iunie, la București, într-un concert care nu va fi uitat prea ușor de fanii legendarei trupe. Pe Arena Națională au mers și câteva vedete și celebrități din România, printre care Gina Pistol, Alina Eremia, Giulia Anghelescu sau Andreea Ibacka, care au ales ținutele ideale pentru un asemenea concert.

Vedete la concertul Coldplay din București

Mai multe vedete și influenceri au mers, miercuri, 12 iunie, pe Arena Națională pentru a fi prezenți la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului. Trupa Coldplay a concertat pentru prima dată în România, iar fanii acesteia s-au pregătit pentru câteva ore de muzică și distracție.

Gina Pistol și Smiley, Alina Eremia, Diana Dumitrescu, Andreea și Cabral Ibacka sunt doar câteva din celebritățile care nu au putut rata ocazia de a vedea live trupa britanică.

Smiley și Gina Pistol au ales ținute lejere, care să le permită să danseze liberi. Fosta prezentatoare a optat pentru un tricou gri, în timp ce artistul a avut un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți.

Alina Eremia a preferat un top negru cu lanțuri și pantaloni de blug largi, trei sferturi.

Citește și: 5 lucruri mai puțin știute despre trupa Coldplay. Formația susține două concerte la București, pe 12 și 13 iunie

Citește și: Imagini de la petrecerea surpriză organizată pentru Loredana de ziua ei. Ştefan Bănică, Tania Budi, Dan Bittman s-au adunat să o sărbătorească pe divă

Andreea Ibacka, care a venit însoțită de Cabral Ibacka și de fetița lor, Namiko, a optat pentru o rochie lungă, lejeră, cu imprimeu verde. Soțul ei a rămas fidel stilului lui, îmbrăcând un tricou alb și pantaloni scurți, în timp ce Namiko a purtat o rochiță în dungi alb cu roz.

„Pentru toți cei care se întreabă de ce e Namiko la concert… pentru că e o super experiență, poate o să-i placă. Poate o s-o influențeze. Pentru că atât de tre mi-am dorit eu să ajung laa Michael Jackson în 1992 și nu am mers fiindcă „eram prea mică”. Și apoi a fost prea târziu”, a explicat Andreea Ibacka prezența fiicei sale pe Arena Națională, într-un InstaStory.

Ramona Păun a ținut cont de temperaturile ridicate și a decis să se îmbrace într-o rochie albă cu bretele subțiri, iar Giulia Anghelescu a apărut într-o rochie sport, albă, cu mâneci trei sfeturi.

Huiduieși pe Arena Națională, în timpul concertului

În timpul concertului, solistul Coldplay, Chris Martin, a invitat pe scenă un artist din România, așa cum obișnuiește să facă în fiecare țară în care cântă. Doar că alegerea sa nu a fost una pe placul spectatorilor, care au început să huiduie când au auzit că tânărul a început să cânte manele.

Chris Martin a precizat că, înaintea concertelor pe care le susține în România, a căutat informații despre muzica din România, iar cântărețul de manele Babasha este unul dintre cei a căror muzică este în trending pe Youtube.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri despre experiența nașterii prin cezariană: „Bebelușul s-a agitat, și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”

Citește și: Delia a făcut senzație la ziua lui Connect-R: „Mă îmbrac cu ce simt”. Imagini de la concertul de la Arenele Romane | Exclusiv

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a spus Chris Martin.

Tânărul de 21 de ani s-a apucat să cânte piesa „Păi Naa” despre care a spus că el a compus-o, moment în care publicul a început să fluiere. Cu toate acestea, Babasha și-a cântat piesa până la final.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton