Cum s-au îmbrăcat vedetele la Beach! Please. Alexandra Stan, într-o fustiţă minusculă, iar Alina Ceuşan, roşcată, cu burtica de gravidă la vedere

.

Festivalul Beach! Please a fost locul unde vedetele au strălucit nu doar prin prestațiile lor, ci și prin alegerile vestimentare îndrăznețe și originale. Atmosfera festivalului a fost una electrizantă, cu muzică de calitate și o mulțime entuziastă. Cum au ales să se îmbrace câteva dintre cele mai remarcabile prezențe de la eveniment?

Cum s-au îmbrăcat vedetele la festivalul Beach! Please

Beach! Please Festival a devenit rapid unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, atrăgând nu doar iubitorii de muzică, ci și pe cei pasionați de modă. Cu o atmosferă vibrantă, pe litoralul românesc, festivalul a oferit o platformă perfectă pentru vedete și participanți deopotrivă, să se exprime liber prin alegeri vestimentare îndrăznețe și creative.

Vedetele prezente la Beach! Please Festival au transformat evenimentul într-o adevărată paradă a stilului. Fiecare a adus pe scenă și în public o parte din personalitatea sa unică, reflectată în ținutele alese. De la look-uri provocatoare și extravangante, la stiluri relaxate și confortabile, outfit-urile vedetelor au variat spectaculos, fiecare reușind să atragă atenția și să inspire.

Alexandra Stan, o şcolăriţă rebelă la Beach! Please

Alexandra Stan a fost una dintre vedetele care au stârnit admirație atât prin show-ul de zile mari pe care l-a făcut, cât şi prin alegerea sa vestimentară. Artista a urcat pe scenă într-o ținută de inspiraţie punk care a atras toate privirile.

Vedeta a purtat o fustiță mini în carouri roz și negre, accesorizată cu lanțuri și plase de tip fishnet, completând astfel un look de școlăriță rebelă. Topul scurt, asortat cu fusta, i-a evidențiat abdomenul tonifiat și i-a conferit un aer provocator și energic, perfect pentru atmosfera incendiară a festivalului.

Citeşte şi: Alexandra Stan, singură de doi ani: “Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor” / Exclusiv

Alina Ceuşan, roşcata cu burtica de gravidă la vedere

Alina Ceuşan, cunoscută pentru stilul său unic și mereu la modă, a ales să își arate cu mândrie burtica de gravidă. Influenceriţa a purtat un top alb scurt care i-a evidențiat tatuajul de deasupra burții și o pereche de pantaloni largi bej, alături de papuci confortabili.

Alegerea perucii roşcate, vibrante şi a unei coafuri relaxante, dar totodată super chic, a demonstrat că stilul și confortul pot merge mână în mână, fiind alegerea ideală mai ales pentru perioada de sarcină în care se află.

Citeşte şi: De ce nu a ales încă Alina Ceușan un nume pentru fetița ei: „O să anunțăm la naștere”

Connect-R, o apariţie impecabilă

Îmbrăcat într-un costum alb elegant, Connect-R a avut o apariţie impecabilă pe scena Beach! Please, care i-a dat aerul sofisticat cu care ne-a obişnuit în ultima vreme.

Pe lângă concertul excepţional pe care l-a făcut la festival, prezența sa carismatică și interpretarea plină de energie au fost completate de outfit-ul său rafinat, l-au făcut unul dintre cei mai magnetici artişti ai serii.

Citeşte şi: Connect-R a cântat cu tatăl lui pe scenă. Ce sfat a primit de la el: “Să am grijă că orice intrare are și o ieșire, orice început are un sfârșit” / Exclusiv

Randi, fluierat de public la Beach! Please

Printre artiştii care au încântat publicul s-a numărat şi Randi, care a adus pe scenă emoția și energia caracteristică. Artistul a optat pentru un maieu oversized cu o pereche de pantaloni scurţi, un look clasic pentru serile de vară la mare.

Citeşte şi: De ce a fost Randi fluierat pe scena Beach! Please: „Trebuia să ieşim cu capul sus. S-a dat un război în sufletele noastre”

Festivalul Beach! Please nu a fost unul atât de relaxant pentru Randi şi trupa lui, aşa cum şi-au fi imaginat, aceştia fiind protagoniştii unei situaţii extrem de ciudate. Artistul şi echipa sa au fost fluieraţi în timpul concertului, însă nu din cauza prestaţiei, ci pentru că în public au leşinat câteva persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza problemei de comunicare, artistul a aflat abia la intrarea în culise ce s-a întâmplat, de fapt, cu publicul său.

„La primele două piese lumea a fost ok, a cântat cu noi, în dreapta, oamenii făceau semn să oprim. (…) Dacă am fi ştiut că o persoană sau mai mulţi oameni au leşinat, am fi oprit în secunda doi show-ul. Noi am crezut că oamenii ne fluieră pentru că nu le place ce facem pe scenă, că vor să ieşim de pe scenă, iar în mintea noastră era un război. Trebuia să continuăm show-ul şi să ne gândim să ieşim cu demnitate şi cu capul sus chiar dacă oamenii nu ne plac, gândindu-ne că nu e vina noastră.

Vina a fost a oamenilor de la securitate, care trebuia sa vină pe scenă să ne informeze despre ce se întâmplă. (…) S-a dat un război în sufletele noastre. Pentru ca nu ştiam cum să mai continuăm show-ul, simţindu-ne nedoriţi pe scenă”, a fost o parte din explicaţia oferită de Randi, pe contul său de socializare, la terminarea concertului de la Beach! Please.

În ciuda situaţiilor neprevăzute, prima zi de festival Beach! Please Festival a fost o explozie de muzică, culoare și voie bună. Pe lângă prestațiile remarcabile ale artiștilor, festivalul a oferit participanților o experiență completă cu activități variate, zone de relaxare și standuri cu mâncare și băuturi diverse.

Citeşte şi: 10 coafuri la modă pentru festivalurile din vara asta. Cum să îţi faci părul la Untold, Neversea, Electric Castle sau Beach, Please!

Beach! Please Festival nu a fost doar despre muzică, ci și despre stil și expresie personală. Vedetele prezente au demonstrat că moda festivalieră poate fi atât confortabilă, cât și atrăgătoare, inspirându-i pe toți cei prezenți să își exprime individualitatea prin alegerile vestimentare.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton