Cum s-au îmbrăcat vedetele în prima zi de școală alături de copiii lor. Anca Serea, Andreea Marin și Adela Popescu, în ținute elegante

.

Pe 9 septembrie 2024, clopoțelul a sunat din nou pentru elevii din întreaga țară, marcând începutul unui nou an școlar. Această zi specială nu a fost doar despre elevi, ci și despre părinți, în special despre vedetele care și-au însoțit copiii în prima zi de școală. Printre personalităţile publice care au atras atenția prin eleganța și stilul lor s-au numărat Anca Serea, Andreea Marin, Adela Popescu şi multe alte vedete din showbiz.

Cum s-au îmbrăcat vedetele în prima zi de școală alături de copiii lor

Anca Serea, cunoscută pentru stilul său feminin și rafinat, nu a dezamăgit nici de această dată. În prima zi de școală a fiului ei cel mic, care tocmai a început clasa I, soţia lui Adi Sînă a optat pentru o ținută clasică, dar cu un twist modern. Fusta gri închis a fost completată de o vestă într-un gri mai deschis, creând astfel un contrast subtil, dar elegant. Aceasta a accesorizat outfitul cu o pereche de pantofi stiletto și bijuterii delicate, menținând un echilibru perfect între simplitate și rafinament. Alături de Anca a fost și soțul ei, Adi Sînă, formând împreună o echipă de părinți extrem de chic și grijulii.

Andreea Marin, cunoscută drept „Zâna Surprizelor”, a fost o prezență radiantă în prima zi de școală a fiicei sale, Violeta. Vedeta a ales o rochie clasică, elegantă, bleu, care a subliniat perfect silueta sa impecabilă și i-a oferit un aer sofisticat, dar și relaxat în același timp. Rochia a fost completată de un machiaj discret și de coafura ei simplă.

Nici Bianca Drăgușanu nu a trecut neobservată în prima zi de școală a fiicei sale şi a lui Victor Slav, Sofia. Aceasta a optat pentru o ținută elegantă, dar și practică, fiind un exemplu perfect de glamour și rafinament. Alături de Sofia, vedeta a fost însoțită și de adorabilul lor cățel de rasă pomeraniană, care a adăugat un plus de drăgălășenie momentului.

Citeşte şi: Anca Serea, investiție de 3.000 de lei pentru fiica ei, Ava, la început de an școlar. „Erau și cu 6.000 de lei.” Ce i-a cumpărat fetei

Citeşte şi: De ce nu a fost Andreea Marin de acord ca fiica ei să studieze la două școli. „Inițial am spus NU ferm!”

Ce alte vedete au strălucit în prima zi de școală

Nu doar Anca Serea, Andreea Marin și Bianca Drăgușanu au impresionat în prima zi de școală. Printre celelalte vedete care și-au dus copiii la școală și au împărtășit momentele pe rețelele sociale se numără și Andreea Mantea, Adela Popescu, Oana Roman, Laura Cosoi, Paula Seling, Tily Niculae, Pepe și soția sa Yasmine Ody.

Andreea Mantea a optat pentru o ținută alb-negru clasică, formată dintr-o cămașă albă și pantaloni negri, un outfit pentru care a optat şi Adela Popescu. Alături de vedetă a fost şi Radu Vâlcan, după cum se poate vedea în galeria foto.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, într-o ţinută super fashion, în prima zi de liceu

O altă vedetă care a împărtășit momente emoționante în prima zi de școală a fost Iulia Albu. Fiica ei, Mikaela, a început liceul, alegând prestigiosul Colegiu Economic „Nicolae Kretzulescu” din București. Cunoscând pasiunea pentru modă a Iuliei Albu, nu e de mirare că și Mikaela a avut o apariție stilată în prima zi de școală. Tânăra a purtat o cămașă albă cu o fundă supradimensionată, care i-a conferit un aer șic, completat de un sacou bleumarin și o geantă verde, toate integrate perfect într-o ținută impecabilă.

Smiley, un tată emoționat în prima zi de grădiniță a micuței Josephine

Printre părinții celebri care au trăit emoții intense în prima zi de școală s-a numărat și Smiley. Artistul a însoțit-o pe micuța Josephine în prima zi de grădiniță, iar fotografiile postate pe rețelele sociale arată cât de mândru și emoționat a fost în acest moment special.

Prima zi de școală din 2024 a fost nu doar despre emoții și noi începuturi, ci și despre stil, eleganță și rafinament.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton