Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards. Theo Rose, apariție fresh, într-o ținută cool

.

Mai multe celebrități s-au reunit miercuri seară la Clubul Diplomatic din București pentru decernarea premiilor Elle New Media Awards 2024. În timp ce evenimentul a fost prezentat de Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu, invitații au așteptat nerăbdători să vadă cine sunt câștigătorii din acest an. Și cum dress code-ul a fost unul jucăuș, „Fun Juicy Flirty”, ținutele vedetelor au fost dintre cele mai inedite.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle New Media Awards

Elle New Media Awards și-au desemnat câștigătorii din acest an. Mai multe vedete și influenceri s-au întâlnit la Clubul Diplomatic unde s-a desfășurat ceremonia de decernare a premiilor. Dress code-ul ales de Revista Elle a fost „Fun Juicy Flirty”, astfel că celebritățile și-au putut scoate în evidență imaginația, iar ținutele lor au reușit să impresioneze.

Printre cei care au participat la eveniment au fost Theo Rose, Domnica Mărgescu, Ioana Grama și Ana Petcu, precum și Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, Andreea Berecleanu și Ramona Bădescu. Atmosfera a fost întreținută de Alexandra Stan, care și ea a avut o ținută spectaculoasă.

Theo Rose a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că a fugit o oră de acasă pentru a putea participa la eveniment. Artista în vârstă de 26 de ani a ales o ținută formată din două piese, top și fustă, care i s-a potrivit de minune.

Citește și: La nici 5 ani, fiica Alinei Pușcaș a uimit la evaluarea făcută în sistemul privat de învățământ: “Au băgat-o direct la școală”/ Exclusiv

Citește și: Viviana Sposub a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes. Cum au arătat ținutele iubitei lui George Burcea

„Port o ținută creată de un designer tânăr, Ionuț Răzvan îl cheamă. Mi se pare că e ceva foarte cool, foarte girly și că mă reprezintă în totalitate. M-am bucurat tare când am văzut piesele astea”, a afirmat cântăreața.

Andreea Berecleanu a optat pentru o rochie roșie cu fustă lungă și detalii florale, marca Erdem, în valoare de 9.450 lei, în timp ce Alice Cavaleru a îmbrăcat o creație Parlor, neagră, cu inimi și cu o fundă uriașă la spate, care costă 1320 lei.

Lista câștigătorilor

Cele mai influente personalități din lumea new media au fost desemnate miercuri seară, la Elle New Media Awards.

  • Most Popular: Ana Petcu
  • Cea mai influentă personalitate în zona de Fashion: Silvia Cristescu
  • Beauty: Ștefania Olariu
  • Celebrity: Theo Rose
  • Lifestyle: Ioana Grama
  • Newcomer: Daniel Necula
  • Real Talk: Vlad Zaha
  • Podcast/Vlog: Cătălin Moise

Citește și: Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”. Va juriza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

Pe scenă a urcat Alexandra Stan, care a susținut un concert de neuitat, iar atmosfera a mai fost întreținută de DJ Claudia.

Vezi în Galeria foto de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle New Media Awards 2024

Sursă foto: Instagram, Elle.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton