Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca, Andra și Delia la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold. Dress code-ul evenimentului a fost “Circus” / Galerie foto

.

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios weekendul acesta cu Bogdan Rădulescu, co-fondatorul festivalului Untold, iar tema nunții a fost una inedită: Circus. Astfel, cele mai mari vedete de la Pro TV și-au pus hainele de gală și au mers să petreacă alături de colega lor, în una din cele mai importante zile din viața ei.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-a căsătorit religios

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-a căsătorit religios, în acest weekend și au ales să sărbătorească cu stil, alături de toți prietenii lor. La nuntă au fost invitate toate vedetele postului de televiziune Pro TV, la care Roxana lucrează de mai mulți ani, astfel că la petrecere au apărut o mulțime de vedete. Printre acestea s-au aflat Andra și Cătălin Măruță, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Rareș Năstase, Cosmin Stan și Emil Rengle, precum și Cabral și Andreea Ibacka.

Atmosfera a fost întreținută de Delia, Damian Brothers și Alejandro Fernandez, logodnicul lui Emil Rengle.

Cununia religioasă a avut loc sâmbătă, 1 iunie, iar mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, care este preot.

„Oamenii văd emoțiile miresei. Eu văd emoțiile tatălui. Care este efectiv sufocat”, a scris Cabral pe Instagram.

Mireasa a purtat o rochie albă stil sirenă, cu umerii goi și corset, care i-a pus în evidență silueta. Roxana Hulpe a ales să își prindă părul lejer, pe spate, în timp ce în mâini a ținut un superb buchet de flori albe.

Citește și: Ramona Păun s-a măritat cu nepotul lui George Mihăiță, în Statele Unite ale Americii. Ce surpriză i-a făcut Cosmin Mihăiță

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios. Decor de basm, într-o locație de vis, la nunta actorilor / Galerie foto

Rochia de mireasă a Roxanei a avut o trenă lungă, ușor incomodă, care a fost tăiată înainte de începerea petrecerii.

„Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca”, a povestit vedeta Pro TV, înainte de nuntă.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Roxanei Hulpe

Petrecerea de nuntă a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ, aceasta fiind și tema nunții. Invitații au fost întâmpinați de la intrare de un elefant.

Andra și Cătălin Măruță au venit să fie alături de colega lor de la Pro TV. Înainte de a pleca spre petrecere, artista și-a prezentat ținuta pe rețelele de socializare. Aceasta a îmbrăcat un costum negru format din pantaloni și sacou, cu decupaje în formă de inimă.

Andreea Esca a ales o ținută mai aparte: o rochie albastru deschis cu două pompoane, unul roz și unul galben, cusute la umăr. Vedeta postului Pro TV și-a completat ținuta cu o pereche de papuci Calla veseli colorați, care costă 395 euro. Aceasta și-a pus și o pereche de ochelari de soare în timp ce s-a fotografiat veselă la panoul evenimentului, ce era în forma unei cărți AS.

Citește și: Roxana Hulpe a slăbit spectaculos după ce a devenit mamă: “Am avut 98 de kg, enorm”. Cât arată acum cântarul / Exclusiv

Citește și: Roxana Hulpe, botez cu ștaif la Cluj. Micuța Zora a fost creștinată de tatăl vedetei

Delia, care s-a aflat printre artiștii care au întreținut atmosfera, a optat pentru o ținută lejeră, formată dintr-un tricou gri lejer și o pereche de cizme înalte până la coapse.

Andreea Ibacka a strălucit la propriu, într-o rochie argintie, pe gât, cu mâneci bufante, în timp ce Amalia Enache a ales o ținută mai aparte, formată dintr-o rochie negru cu auriu și o pălărie impozantă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton