Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la Love Island și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

.

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, a fost dragoste la prima vedere și de atunci sunt de nedespărțit. Prezentatoarea emisiunii Love Island România face dezvăluiri exclusive despre viața de familie, carieră și relația cu buna ei prietenă Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan (31 de ani) este căsătorită cu Raul Tișa din anul 2019 și au împreună un fiu, pe Rock, în vârstă de 3 ani. Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, prezentatoarea Love Island România ne spune că îi place foarte mult nou rol din viața ei și se bucură să lucreze alături de o echipă de profesioniști. Alina Ceușan își aduce aminte cum și unde l-a cunoscut pe soțul ei, Raul, și cum a învățat, în timp, să nu-i mai pese de răutatea oamenilor din online. Prezentatoarea Love Island mărturisește că prietenia cu Carmen Grebenișan a început de când erau la gradiniță și spune că în meseria de mamă nu se strezează prea mult.

Alin Ceușan: „Sunt o mamă foarte relaxată”

Te urmăresc peste un milion de oameni pe Instagram. Cum te simți când ești un exemplu pentru atât de multe persoane?

Nu mă simt neapărat un exemplu, cred că fac o recomandare în momentul în care simt că ceva funcționează pentru mine, dar îmi urmez calea mea, așa cum este ea. Fiecare dintre noi ar trebui să fim întruchiparea celei mai bune variante ale noastre, așa că încerc sa fiu tot mai bună la ceea ce fac și să cresc pentru mine, pentru Rock, pentru noi.

Când ai învățat să nu-ți mai pese de ce spune lumea, de ce comentează lumea?

De foarte multă vreme, să fiu sinceră. Consider că, dacă cineva are ceva să-ți spună, o poate face în privat sau printr-o critică constructivă, față în față. Orice alt comentariu aparent bine intenționat ascuns în spatele unor frustrări nu e de luat în calcul. Până la urmă, poți să iei în considerare că nici nu a ajuns la tine și să-ți vezi de ziua ta. Energia e prețioasă și trebuie cheltuită pe lucruri care într-adevăr contează.

Alina Ceușan, despre Love Island: „Mă bucură foarte tare acest nou rol din viața mea”

Cum te simți în calitate de prezentatoare? Ce ți-a oferit Love Island?

Mă bucură foarte tare acest nou rol din viața mea, mă simt confortabilă și îmi place foarte mult elementul de noutate, dar și profesionalismul oamenilor cu care lucrăm în momentul de față. Se vede cu ochiul liber că un astfel de proiect necesită foarte multă atenție la detalii. Mă bucur că fac parte din primul sezon Love Island România, în calitate de gazdă a voastră.

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan a spus cu ce vedetă s-ar căsători dacă nu ar fi măritată. „Nu poți zice că nu e mișto!”

Citește și: Alina Ceușan, dur criticată pentru operațiile estetice de după sarcină: „Nu asta înseamnă să fii mamă!”

Alina Ceușan prezintă emisiunea Love Island, la Protv. Sursă foto: Protv
Alina Ceușan prezintă emisiunea Love Island, la Protv. Sursă foto: Protv

Ce-ți plăcea să faci în copilărie? Erai cuminte sau nu stăteai locului niciodată?

Din câte îmi povestesc ai mei, am fost un copil destul de cuminte, mă jucam singură, cu orele, în natură. Am făcut și mici prostioare specifice vârstei, dar care sunt absolut normale. Decupam perdele ca să le fac haine păpușilor, de exemplu (râde).

Ce-ți mai aduci aminte din perioada liceului? Ai fost genul rebel sau timid?

Aici deja eram mai rebelă. Aveam gașca noastră de fete, mai și chiuleam, mai și luam 10 la materiile preferate. Am fost cu echilibru, zic eu, în liceu. Am terminat cu o medie bună dar și multe absențe, a fost cea mai frumoasă perioadă. A fost fain și la facultate, dar în timpul liceului se crează alte conexiuni.

Când s-au cunoscut Alina Ceușan și Carmen Grebenișan: „Ne-am găsit împreună în pozele din grădiniță”

Cum te-ai cunoscut cu Carmen Grebenișan? Știu că este și nașa fiului tău, Rock.

Așa este, noi ne-am cunoscut încă din timpul liceului, mai îndeaproape să spun așa. Deși ne-am găsit împreună în pozele din grădiniță, deci se poate spune că ne știm de-o viață. Am început această frumoasă relație de prietenie cu Carmen în momentul în care ne-am mutat împreună în același apartament, în Cluj, la facultate.

Alina Ceușan, despre soțul ei: „A fost vorba de dragoste la prima vedere”

Îți mai aduci aminte prima întâlnire cu Raul? Ce ai gândit despre el când l-ai vazut prima dată?

Desigur că-mi aduc aminte, am fost la Tokyo, în Cluj, un restaurant japonez care încă există și astăzi. Nu știam să mănânc cu bețișoarele și nici nu știam prea multe despre specificul acestui loc, însă m-am bucurat de prezența lui și elementul de noutate, m-am simțit foarte bine. Mi-a plăcut din primul moment, nu pot să explic foarte multe, dar cred că a fost vorba și de dragoste la prima vedere.

Ce a învățat Alina Ceușan de la fiul ei: „Răbdarea și bunătatea. Simplitatea vieții și bucuria de a trăi zi de zi”

Cum este mama Alina? Relaxată, mai panicată?

Sunt o mamă foarte relaxată, care ia totul așa cum vine și nu mă stresez prea mult. Încerc să iau deciziile corecte legate de educația lui Rock și cred că cel mai important este timpul pe care i-l aloc lui.

Ce ai învățat, până acum, de la băiatul tău?

Răbdarea și bunătatea. Simplitatea vieții și bucuria de a trăi zi de zi căutând frumusețea lucrurilor simple. Compania celor dragi și plăcerile simple.

Alina Ceușan și fiul ei, Rock. Sursă foto: Arhivă personală
Alina Ceușan și fiul ei, Rock. Sursă foto: Arhivă personală

Ce-a spus Rock atunci când i-ai zis că două luni va merge cu tine în Tenerife?

Nu știu dacă a înțeles exact la ce se înhamă, dar a zis că vine cu mine. (râde)

Ai trecut cumva prin depresia postnatală?

Să știi că nu am trecut prin depresie postnatală. Ba chiar am avut parte de o primă lună în care m-am simțit foarte bine și cred ca fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea.

Care crezi că este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

Adaptabilitatea e cea mai mare calitate cred eu, și faptul că știu cum să comunic cu oricine. Cred că cel mai mare defect este faptul că sunt într-o continuă mișcare și căutare și nu sunt niciodată mulțumită de prezent.

Ai făcut compromisuri în viață? Care a fost cel mai greu?

În afară de timpul petrecut cu familia, care nu este tot timpul atât de mult cât mi-aș dori, nu am făcut compromisuri.

Pentru nimic în lume nu te-ai mutat în București. De ce?

Pentru că nu am simțit nevoia să fac asta.

Ce te face să râzi si ce te face să plângi, cu adevărat?

Probabil același lucru, în același timp, de la un film bun, la o reclamă savuroasă sau sentimentală, o carte bună sau un Te iubesc! sincer.

Foto: Alina Ceușan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton