Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

.

Cristina Ciobănașu și mama ei adoptivă, Ruxandra Ion, nu mai locuiesc de ceva vreme sub același acoperiș, actrița alegând să se mute cu iubitul, Alexandru, medic stomatolog. În exclusivitate pentru UNICA.ro, prezentatoarea emisiunii “Happy Caffe”, de la Happy Channel, a povestit ce a determinat-o să facă  acest pas și cum s-au adaptat ea și părinții adoptivi noului context. Cristina Ciobănașu ne-a povestit că îi vizitează săptămânal pe Ruxandra și pe soțul ei și că în perioada în care era difuzat serialul “Lia, soția soțului meu” la Antena 1, ea și celebra producătoare vizionau împreună, de pe canapea, fiecare episod.

Cristina Ciobănașu profită de perioada mai liberă pe care o are pe plan profesional pentru a reveni în forță pe plan muzical, după o perioadă de pauză de peste 7 ani.

Cristina Ciobănașu: „Ne doream să petrecem mai mult timp împreună”

Dacă în perioada relației cu Vlad Gherman, povestea de iubire se consuma în mansarda vilei în care cei doi locuiau alături de Ruxandra Ion și Ion Ion, iată că de ceva vreme actrița a părăsit casa părintească în favoarea traiului în doi alături de Alexandru.

Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

“A venit cumva natural mutarea cu Alex, el stătea singur, eu stăteam cu părinții. Ne doream să petrecem mai mult timp dat fiind faptul că și el și eu munceam destul de mult și singurul timp pe care îl puteam petrece împreună era seara după muncă, pentru că dimineața eu plecam la 5.00 – 6.00 – 7.00 , nu îl prindeam treaz,  iar seara nici nu știam ce să facem mai repede și atunci mutatul ăsta a venit natural, pentru că ne doream să petrecem mai mult timp împreună”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Ciobănașu.

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Nu ne-am imaginat o relație așa frumoasă”/ Exclusiv

Citește și:  Cristina Ciobănașu, despre ce s-a întâmplat după despărțirea de Vlad Gherman: „Nu am putut vorbi în perioada aia public!”

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie rară alături de iubit. „Sunteți minunați împreună!”

Citește și: Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

Actrița recunoaște că, deși a făcut un pas important în povestea de iubire pe care o trăiește cu Alexandru Mureșan, i-a fost greu să stea departe de părinții adoptivi. De cealaltă parte, atât producătoarea, cât și soțul ei au acceptat greu schimbarea, fiind obișnuiți să petreacă destul de mult timp cu ea.

Cristina Ciobănașu: „Au simțit un foarte mare gol, că nu mai eram acolo”

“Le-a fost greu amândurora, pentru că am fost acolo tot timpul, în toți acești ani. Din 2008 sunt în familia Ion, îți dai seama că a fost greu și pentru ei, dar și pentru mine, pentru că îi aveam tot timpul acolo, aveam tabieturile noastre, aveam ritualurile dimineață, seară, ne pupam de culcare și așa mai departe. Și în momentul în care m-am mutat, ei evident că au simțit un foarte mare gol, că nu mai eram acolo, iar eu simțeam că ceva lipsește și nu știam ce, deși mi-era bine, era ceva care nu era cum știam eu”, ne-a povestit Cristina Ciobănașu.

Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

Dacă înainte Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion petreau mult timp împreună nu doar acasă, ci și pe platourile de filmare de la Snagov, de această dată, cele două nu s-au mai intersectat nici în scop profesional. Pentru a-și tempera dorul de ei, Cristina și părinții adoptivi au stabilit să ia în continuare masa împreună, duminica, în familie, dar și să vizioneze împreună fiecare episod din “Lia, soția soțului meu”, serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Nu ne-am imaginat o relație așa frumoasă”/ Exclusiv

“A fost o perioadă în care m-am dus mult mai des la ei, ca să fie mai ușoară perioada de trecere așa și după cumva s-a întâmplat natural, pentru că eu nu am mai făcut parte din proiect, s-a terminat Adela,  Ruxandra a început Lia, ea era pe platourile de filmare la serial, eu filmam emisiune în București, cam greu să ne mai sincronizăm la muncă așa cum o făceam înainte. Și atunci ne vedem cel mai mult duminica și am păstrat tradiția ca atunci când avem serial produs de ea sau în care sunt implicată și eu să ne uităm împreună. Cel puțin când se difuza Lia, că acum sunt în pauză, urmează din toamnă să reînceapă, merg la ei să vedem împreună serialul”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Ciobănașu. Actrița va bifa în această vară și o escapadă în Bali alături de părinții adoptivi.

Cristina Ciobănașu revine în muzică

Pe lângă actorie și televiziune, Cristina Ciobănașu își face timp și pentru muzică, o altă pasiune de-a ei.

“După ce am încheiat proiectul One pe care îl aveam alături de Vlad, am rămas cumva cu sufletul la muzică, doar că nu am avut niciodată curaj să plec singură în călătoria asta. Și iată că acum am zis: now or never, pentru că dacă nu o fac acum cât încă sunt tânără și am curaj să mă arunc, mai încolo o să fiu… Dacă nu o să placă oamenilor muzica mea, dacă nu o să-mi placă mie, dacă o să modific de 15.000 de ori, pentru că nu-mi place mie și atunci am zis: ăsta e momentul în care trebuie să mă reapuc, tocmai pentru că nu mai sunt și în serial, am și timp să mă ocup de muzică. Sper din suflet să reușesc să lansez ceva din toamnă cu videoclip, rămâne de văzut. Doamne ajută”, ne-a mărturisit ea.

Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

Pe lângă emisiunea de la Happy Channel pe care o prezintă împreună cu Andreea Ibacka și cu fostul iubit, Vlad Gherman, Cristina s-a preocupat să aibă și studii pe partea de actorie, domeniu în care are destulă experiență, ca urmare a serialelor TV produse de Ruxandra Ion și în care a fost distribuită.

„Am terminat primul an de master la Actorie la facultatea din Sibiu și din toamnă urmează anul al doilea și apoi lucrarea de disertație. Trebuie să mă apuc de ea, pentru că la câte proiecte îmi place mie să dezvolt în paralel, trebuie să o iau din timp”, ne-a mai spus Cristina Ciobănașu.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton