Cum s-a purtat Eva, fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, la filmările „Tati part-time”? Ela Crăciun, dezvăluiri neștiute din spatele camerei / Exclusiv

.

„Tati part-time” este comedia care o aduce pe Ela Crăciun pe ecrane, din 2 ianuarie, într-o ipostază total nouă, aceea de actriță. Prezentatoarea de la Antena 3 își face debutul într-un rol care va trezi cu siguranță buna dispoziție. Ce spune despre Eva Măruță, alături de care a filmat?

Printre alți actori talentați, cum ar fi Răzvan Vasilescu și George Ivașcu, vedeta a împărțit platoul de filmare și cu Eva Măruță, despre care are doar cuvinte de laudă. Ela Crăciun se declară cucerită de fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, pentru care are și un mesaj.

Ela Crăciun, impresionată de fiica lui Cătălin Măruță și A Andrei: ”Este genială”

“Eva Măruță este genială, atât de drăguță, finuță și talentată. Pentru un copil de vârsta ei are incredibil de mult talent și răbdare. Chiar mă uitam la ea în cele trei zile petrecute de mine pe platoul de filmare și țin minte că am fost impresionată de cum a avut ea mai multă răbdare decât mine, care eram un adult.

Ea a luat totul ca pe o joacă, se juca și cu celelalte fetițe de pe set. M-a impresionat. Bravo, Cătălin și Andra Măruță pentru un asemenea copil”, spune Ela Crăciun, pentru UNICA.ro.

Citește și:  Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Reacția vedetei

Citește și:  Cătălin Măruță, supărat că Andra nu a putut face spectacol de Crăciun la Sala Palatului: „O să vă povestesc eu de ce” / Video

Ela Crăciun, despre rolul din comedia ,,Tati part-time”

În această producție, prezentatoarea va fi doamna Pârvulescu, o mamă cu cinci copii, frumoasă și putred de bogată. În ,,Tati part-time”, Ela este soția unui avocat. ,,Am cinci copii și viața mea este un lux permanent”, susține ea.

După această nouă provocare, vedeta speră să urmeze și alte proiecte care să îi trezească interesul și să îi evidențieze calitățile. Până atunci, Ela Crăciun mizează pe ,,Tati part-time”, o comedie care poate să trezească amuzamentul celor mari, dar și celor mici. Vedeta și-a împrumutat anul trecut vocea unui personaj dintr-un film pentru copii, iar experiența a fost una fabuloasă.

“Eu sper să se mai anunțe, acum că debutul a fost deja făcut pe partea de dublaj și în special în primul meu rol într-un film românesc, pentru că din 2 ianuarie debutez în cinema, în comedia ,,Tati part-time”, pe care vă invit încă de pe acum să o vizionați. Este filmul de văzut în perioada sărbătorilor, dacă vreți să râdeți copios, așa că vi-l recomand din toată inima”, susține vedeta.

Citeşte și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Citeşte și: Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie de la unul dintre brandurile preferate de Kate Middleton la cununia fotbalistului cu fiica ei

Citeşte și: Cher a cerut tutelă pentru fiul cel mic, pe care îl consideră „incapabil să-și gestioneze banii”. Elijah are 47 de ani

Citeşte și: Bianca Drăgușanu a apărut nemachiată. Cum arată iubita lui Gabi Bădălău la 41 de ani

„Atât mie cât și personajului meu din ,,Tati part-time” ne place să avem o viață frumoasă”

Ele Crăciun se declară cucerită de personajul ei din comedia ,,Tati part-time”, care îi seamănă din multe puncte de vedere și care a reușit să îi trezească numeroase emoții. „Chiar dacă meseria mea este cumva similară, să știi că am avut emoții. Am citit tot scenariul, pentru că am vrut să știu despre ce este vorba în film, încă de la început, mi-am învățat replicile. Am fost foarte conștiincioasă în tot procesul acesta. Am fost pe set la ora la care mi s-a cerut și mi-am luat rolul acesta în serios.

Atât mie cât și personajului meu din ,,Tati part-time” ne place să avem o viață frumoasă. Mai mult decât atât, atât eu, cât și doamna Pârvulescu avem mulți copii, așa că nici dacă aș fi vrut să îmi aleg eu rolul, nu aș fi nimerit un personaj atât de potrivit”, mărturisește Ela Crăciun, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton